View Single Post
Vechi 07.05.2011, 21:37:14
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Prin definiție, un forum este public. Există și posibilitatea discuțiilor private, pentru aceasta avem mesageria privată. O puteți folosi dând click în dreapta sus, unde scrie "mesaje private".

Din câte știu, nu există dovezi istorice care să ateste că Sf ap Andrei a propovăduit pe actualul teritoriu al patriei noastre. Cea mai timpurie sursă care afirmă acest lucru (Eusebiu din Cezareea) se bazează pe o tradiție: http://www.crestinortodox.ro/sarbato...lor-70414.html

Ceea ce știm sigur este că Sf Ap Andrei a fost catolic în deplină comuniune cu Scaunul Romei. Dv sunteți ? Pe lângă frățietatea apostolică ce îi reunea pe toți, cei doi erau frați de sânge, având aceeași mamă și același tată. Din frățietatea aceasta dublă, între Sf Ap Petru și Sf Ap Andrei, ar trebui să ne inspirăm și noi.
V-am si prevenit : intre noi gradatii... sunt necesare uzantele !

Ati dorit sa neglijati acestea si ati preferat sa-mi explicati cum se face apa calda ! Este treba voastra ce alegeri faceti dar procedind astfel eu ma retrag din discutie tocmai pt ca nu folositi uzante . Subiectul ramine de disputat pe cind le veti dobindi sau cind veti voi sa le aplicati !