View Single Post
Vechi 10.05.2011, 19:57:14
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Numai bine si tie, Adriana draga. Si ai grija ca "Domnul" sa nu fie altul decat Domnul nostru Iisus Hristos, caci e vremea proorocilor mincinosi, vazuti si nevazuti.
Hristos a inviat!
Adevarat a inviat! :)

Proorocul este cel care il vesteste pe Mesia, pe Hristos. Prooroc mincinos este cel care vesteste alt Hristos decat cel real.

Nici una din bisericile mentionate (Ortodoxa, Catolica sau Anglicana) nu vestesc alt Hristos, ci il vestesc pe acelasi Iisus, Fiul lui Dumnezeu si la randul Sau Dumnezeu impreuna cu Duhul Sfant, Iisus care s-a intrupat si rastignit pentru mantuirea noastra acum 2000 de ani si care iarasi o sa vina cu slava de data asta, sa judece vii si mortii si sa instaureze Imparatia Sa care va dainui pentru totdeauna.

Exista insa prooroci mincinosi care nu il marturisesc pe Iisus in acest fel, ca de exemplu martorii lui Yehova, care nu recunosc dumnezeirea lui Iisus. Sau musulmanii de exemplu, si ei au un profet mincinos, pentru ca profetul lor a zis ca Iisus a fost un simplu profet si nicidecum Fiul lui Dumnezeu, si ca atare musulmanii zic ca profetul lor (Mohamed) a fost trimis tocmai pentru a repara "erezia" crestina legata de natura divina a lui Iisus. Exista chiar un clip pe net dedicat special lui Barack Obama in care un musulman ii explica de ce trebuie sa renunte crestinii a-l considera pe Iisus Fiul lui Dumnezeu si ii explica ca de fapt apocalipsa este cea musulmana conform careia orice om care nu accepta invatatura ultimului profet al omenirii (adica Mohamed) va ajunge in Iad dupa judecata finala a lui Dumnezeu. Iata care sunt profetii mincinosi despre care ne avertizase Iisus.

Si exista nu numai prooroci mincinosi ci si Hristosi mincinosi despre care am fost avertizati de Iisus. Ei sunt toti acei oameni care zic despre ei insisi ca sunt Hristos revenit pe pamant pentru Judecata, si atrag multime de oameni in jurul lor, oameni care sunt convinsi ca Mesia a revenit pe pamant iar Biserica crestina este oarba si nu il recunoaste pe Mesia reintors. Si oricat li se spune acelor oameni ca nici vorba sa fie acela Mesia, ei nu cred, ci se tin scai de falsul Hristos care nu este altceva decat un om ca si ei. Si cunosc in mod indirect o persoana asa, unchiul unui prieten, care a gasit in Siria un astfel de "Hristos".

Toate acestea exista deja si multa lume este inselata. Nici vorba insa ca astfel de oameni sa apartina bisericilor mentionate, biserici care cred in Hristos cel adevarat din Euharistie si nu intr-un oarecare muritor de pe pamant. Biserici care stiu ca in momentul in care Iisus va reveni in Slava Sa pentru a Judeca lumea aceasta, toata lumea il va vedea, de pe tot pamantul, si tot genunchiul va pleca la vederea Lui.

Asa ca fii fara grija Miha draga, ca nu ma duc dupa astfel de "prooroci", sau "profeti" sau "Hristosi" mincinosi, ci doar dupa cel din Evanghelie al carui Trup si Sange se afla in mod real in Euharistia celor din Biserica Una, Sfanta, Catolica si Apostolica, si cu siguranta se afla si in Cina tuturor celor care cred in cuvintele Evangheliei si cred deci in prezenta reala a Domnului in mijlocul lor.

Last edited by Adriana3; 10.05.2011 at 20:19:48.