Maria25 am citit postarile tale.....
Vreau sa stii ca sunt in aceeasi barca cu tine, insa, la mine suma este de 3 ori mai mare decat a ta. Sunt la pamant atat financiar cat si psihic. Ceea ce am patit a fost in urma cu 10 luni, anul trecut. Pe mine m-a inselat o "prietena" de familie. Banii mei s-au evaporat inca nu am aflat unde.
Despre aceasta "prietena" a noastra am aflat ulterior dupa ce m-am mai documentat ca este sociopata. Acest gen de oamnei ,mint, inseala si fura fara nici un fel de scrupule si nu au nici un fel de sentiment pentru ceilalti. Nu am facut nici un fel de acte cu ea pentru bani si deci nu cred ca-i voi mai recupera vreodata.
Problema care ma macina cel mai mult este ca n-am nici un fel de explicatie pentru comportamentul meu. Eram ca drogata (de altfel multi din cei care ma cunosc mi-au spus ulterior ca parca nu mai eram eu) credeam absolut tot ceea ce imi spunea , nu mai aveam ratiune si logica. Eram ca in transa sa-i fac rost de bani ca sa-i dau ei pentru niste cauze sociale inexistente. M-am imprumutat de la prieteni nostrii in ideea in care le voi da inapoi banii acestora banii pe care nu i-am mai vazut si a trebuit sa-mi ipotechez apartamentul ca sa pot restitui datoriile prietenilor.
Am fost la un duhovnic care m-a sfatuit ce acatiste sa citesc....de anul trecut din august ma rog si ma rog si ma rog sa faca Dumnezeu ceva cu viata mea ca nu mai pot.
Recunosc ca de multe ori ma rog lui Dumnezeu sa nu ma mai trezesc dimineata pentru ca fiecare zi este un iad pentru mine.
Nu mai am prieteni de fapt ii am dar nu-i mai pot privi in ochi mi-e o rusine de ei de mor.
"Pritenei" am vrut sa-i torn benzina si sa-i dau foc la cat rau mi-a facut mie si familiei mele dupa care m-am gandit ca nu merita o asemenea escroaca sa o fac eu mucenica am eu destule pacate nu le mai vreau si pe ale ei.
Am trecut si trec prin clipe cumplite atat de cumplite incat as fi preferat orice dar nu ce mi se intampla acum.
Nu pot sa-ti scriu intreaga poveste dar oricum in mare cam despre asta e vorba: O TEAPA CAT CHINA DE MARE!
Ti-am scris asta ca sa vezi ca nu esti singura. Raul pe lumea asta e de multe feluri probabil ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce nu stiu ce sa zic.
Oricum mi-a placut vorba cuiva: De ce cade omul?
Raspuns; Ca sa se ridice!
|