View Single Post
Vechi 13.05.2011, 03:58:35
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Gabita_30 Vezi mesajul
M-ati speriat! Merg la slujbe, dar ce-i drept mi-as fi dorit mai multa vreme cu parintele duhovnic, mai mult timp pentru indrumare si povata Ce ma fac in cazul asta? Adica as putea fi in inselare? Cum sa-mi dau seama si cum sa fac sa repar?
Draga Gabita, spaima buna vine de la Domnul! Si cine o traieste, e ocrotit de El! +
Asadar, nu te teme...

Bunul si Multmilostivul nostru Domn, Iisus Hristos, cunoaste teama ta, o contine deja, o indreapta spre folosul tau, intru Viata.
Nu, nu te teme! Domnul e cu tine, e cu noi, in veac.
Aminteste-ti ce promite El, pururea Credinciosul, PENTRU NOI, pentru FIECARE din noi, robii si copiii Lui, intru viata vesnica:

"Si iata, Eu cu voi sunt in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin." (Mt, 28, 20)

Cu totii putem fi in inselare. Sa judecam aceasta duhovniceste (iar nu lumeste).
Si, ca urmare, ce sa facem (ne intrebam fiecare)?
Nimic altceva decat ce spune Domnul si Sfanta Biserica Ortodoxa, al Carei Cap este El.
Altceva, am putea oare sa facem mai bun?...
Spui ca ai simtit ca ai nevoie de duhovnic? Foarte bine, Slava Domnului! Da curs acestei nevoi! (teme-te, zic eu, cand nu vei mai simti tocmai ACEASTA sfintitoare nevoie!!!)
Cum si ce sa vorbim cu duhovnicul? In nici un caz politeturi lumesti, ci launtrul nostru sa il aducem! Pune tot sufletul tau cand te afli sub epitrahil! Domnul ESTE acolo, in acel moment!
Oh, Gabita, spaima ta e cunoscuta de Domnul, in veac! Fii demna de ea!
Eu pacatosul si nevrednicul, Zaharia, CristiBoss, George - suntem deja, cu prietenie, impreuna cu tine. Fii si tu cu noi, in Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. AMIN.

Last edited by ioan cezar; 13.05.2011 at 11:42:43. Motiv: Am enumerat doar cateva nume pentru ca m-am referit doar la cei care au scris ultimele mesaje pentru tine.
Reply With Quote