View Single Post
Vechi 14.05.2011, 15:37:15
Aghioritul's Avatar
Aghioritul Aghioritul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
mai dumitre aici vorbesti ca unul ce le stie f.bine oare nu esti tu un ateu asa cu numele? mie mi-se pare ca le simti prea bine de a fi strain de ele ce zici?aceste vorbe s-au dus acolo unde le este locul sus...la inima.cu citva timp in urma cineva spunea ca tu faci pe ateul din smerenie.si de fiorului acela e vorba ca vine cind respecti tehnologia,nu asa am mers am vazut, am venit,alta la rind.
Aline, tata, FII CU IUBIRE mai! Au doar nu Hristos iarta si iubeste? Iar tu care esti chipul lui Hristos, oare nu tot IUBIRE esti? Fiecare doarme dupa cum isi astene! Nu esti in masura sa judeci... nu e ta judecata! Nu iti impropria ce nu e al tau: judecata e a lui HRISTOS si atat! Iar ca spui ca cineva il numeste cumva pe fratele Dumitru, de ce te ambalezi sa crezi?
stii ce zice Sf.Ioan Teologul in Epistola 1 Soborniceasca? ORICE VETI AUZI, MERGETI MAI INTAI SI ISPITITI SA VEDETI DE NU CUMVA E MINCIUNA! Iar Sfintii Parinti ne indeamna la A NU PLECA URECHEA CLEVETITORULUI sa nu te faci impreuna-osanditor cu el!
Ma doare sa te vad asa... esti un om suferind... Cere-I Domnului mila Sa!!! Iarta-ma!
Reply With Quote