Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Pelerinaje la locuri Sfinte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2011, 18:16:19
mihaila_alin
Guest

Talking

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
daca te duci la manastire ca sa mai bifezi un "obiectiv", nu ai sa simti nici un fior.
gandaste-te ca monahii trateaza toti pelerinii la fel: ca pe niste turisti, mai mult sau mai putin credinciosi.
du-te si stai acolo o saptamana.
vei fi trecut la "regim special". adica viata normala de manastire.
vei primi chilie, vei merge obligatoriu la toate slujbele, vei manca la fel ca ei, vei merge la ascultari. vei fi, pentru cateva zile, un fel de monah.
consider ca experienta vietii traite in manastire este mai importanta decat acel fior pe care il cauti.
daca vei citi Patericul si vietile sfintilor, vei vedea ca acel fior nu este dat oricui, oricum si oriunde.
trebuie sa "transpiri" pentru el.
mai dumitre aici vorbesti ca unul ce le stie f.bine oare nu esti tu un ateu asa cu numele? mie mi-se pare ca le simti prea bine de a fi strain de ele ce zici?aceste vorbe s-au dus acolo unde le este locul sus...la inima.cu citva timp in urma cineva spunea ca tu faci pe ateul din smerenie.si de fiorului acela e vorba ca vine cind respecti tehnologia,nu asa am mers am vazut, am venit,alta la rind.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastiri anaxor Generalitati 5 12.01.2008 14:39:07
Duhovniciii din manastiri Aalin Calugarul 28 15.06.2007 19:09:32