Citat:
În prealabil postat de claudiags
Cateva observatii: se cunoaste foarte bine din textul pe care l-ai postat ca nu stii nimic despre Parintele Visarion; nu stiu cu ce drept iti permiti sa spui asemenea lucruri, care nu sunt decat niste minciuni spuse din rautate , sau din invidie sau poate pentru ca asa ai auzit de la altii. "Isterie exacerbata", "ipodiacon", "invatatura visarionista", "cantatul in biserica cu instrumente muzicale"....cine nu cunoaste chiar crede lucrurile pe care le spui.Chiar nu ti-e frica de Dumnezeu? Daca noi, cei care l-am cunoscut pe parintele Visarion si care ii urmam sfaturile si invataturile care nu sunt altceva decat invataturile Sfintilor Parinti, invataturile pe care le auzim si la alti parinti precum parintele Justin Parvu, Parintele Cleopa , si altii precum dansii, daca noi suntem niste sectanti atunci de ce pomenirile dansului se fac la manastirea Cernica ? de ce nu suntem dati afara? Daca nu va convine sau nu v-a convenit ceva, dati-va la o parte, dar macar lasati pe altii sa se bucure...nu mai improscati cu noroi. Lasati acest forum sa fie destinat unor discutii cordiale si frumoase, spre Slava lui Dumnezeu, nu-l transformati in mijloc de barfa si de ponegrire!
|
am poate sute de mesaje facute despre visarionisti. mai ales ca acum vreo 2 ani am mai activat pe forum sub alt nume de user.
faptul ca mi-ai citit ultimul comentariu nu inseamna ca esti mai stiutor.
daca mi-ai vizita profilul ai sti, ca as putea spune "NU, nu mi-e frica" ... desi nu o spun.
ce faci? bagi in aceeasi oala pe Visarion, Iustin Pirvu si Cleopa?
nu e corect.
sa ma dau la o parte? sa tac si despre cei ce deschid cartea? ca exemplu.
stiu ... pr Visarion nu deschidea cartea...
repet, am scris enorm pe acest forum deste visarionisti.
nu vei avea rabdare sa cauti ce am scris.
si repet a mia oara, desi am indoieli si in privinta lui, toate vorbele mele au fost indreptate in spre visarionisti NU in spre pr Visarion...
dar treceti cu vederea, mereu, acest amanunt, in mod voit.
nu stiu de cat timp esti tu in "Lucrare", dar as fi curios sa stiu.
mai de mult rugam pe cineva sa nu reinceapa subiectul Visarion, apoi am lansat o provocare cuiva, ramasa fara raspuns.
iti lansez si tie aceeasi PROVOCARE.
spune aici, sa vada toti,unde am mintit in legatura cu pr Visarion.
repet: ESTE O PROVOCARE...
sper ca nu ma lasi sa astept ca celalalt.
iar daca nu raspunzi provocarii ... de ce ma acuzi?!