View Single Post
Vechi 19.05.2011, 15:50:28
claudiags claudiags is offline
Banned

Data înregistrării: 17.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Una este sa spui "stiu", pentru simplul fapt ca nu crezi ceea ce se spune si este chiar de admirat intr-o oarecare masura si alta este chiar sa stii.

Hai s-o luam altfel, ca nu ne intelegem.
Arata-mi unde am spus eu ca Visarion este eretic, ca Visarion a facut nu stiu ce ...

Sa sti ca Iuda era si el ucenicul lui Iisus. Daca zic ca era iubitor de arginti inseamna ca-L jignesc pe Iisus?!
Pr Visarion nu prea s-a comportat cum se comporta cei 2 si nu doar ei.
Si ca sa-ti dau un exemplu, Visarion nu s-a dus, asa cum a facut Costel, in altar sa-i spuna preotului "astazi nu tii predica, o citesti pe a lui Taica Parinte", acesta conformandu-se in tacere, ca altfel era de rau. Este un mic, mic, exemplu.

Spui ca nu esti "ucenica" dar spui "noi", interesant

Si NU! Chiar NU imi este rusine.

Nu am spus nicaieri ca nu sunt ucenica nici nu am afirmat, dar cred ca se intelege din mesaje ca sunt..si poate e prea mult spus pt mine faptul ca sunt o ucenica a dansului.
Comparatia pe care ai facut-o cu Iuda si cu Domnul chiar nu isi are sensul aici.Aberezi in tot ceea ce spui si esti total pe langa subiect. Ca sa nu mai spun ca nu esti coerent in ceea ce spui, de la un mesaj la altul.Ar trebui sa-ti crape obrazul pt tot ceea ce spui pentru ca fabulezi cu o nerusinare crasa. Cine te crede nu poate fi decat un nebun ca si tine!
Reply With Quote