View Single Post
Vechi 22.07.2007, 20:15:20
danut danut is offline
Member

Data înregistrării: 01.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28
ceea ce s-a intamplat in timpul emisiunii de la national tv cred ca este o lectie bine meritata atat pentru realizatorii emisiunii ,care si-au permis sa faca o emisiune cu si despre prostituate in timpul Postului mare,si sa zicem si intr-o zi(1 martie) cand femeia ar trebui prezentata ca o floare,cand ar trebui evidentiata valoarea mamei,dar a fost o lectie mai ales pentru acele femei care isi vand trupul barbatilor.
se pare ca necazul a venit asupra prostituatei de lux,care practica aceasta meserie nu pentru a manca ci pentru a se imbogati, de la care nu ma asteptam sa faca in acel hal.cred ca ati vazut ca aceea nu a fost o reactie ca atunci cand ai o de cadere de calciu.eu,pur si simplu am vazut o posedata de diavol.aceleasi sunete le-a scos pe gura cum fac acele posedate de diavol,chiar daca arata ca o fata perfect normala.
eu cred ca pacatele si-au spus cuvantul....in acel trup cu siguranta nu era ceva curat....Doamne ajuta si Doamne pazeste-ne de pacate
Ar trebui sa incercam sa nu judecam pe cei care practica diverse meserii. Dumnezeu este judecatorul tuturor. Sa ne rugam pentru fratii si surorile noastre care trec prin grele incercari.Doamne ajuta!
Reply With Quote