Citat:
În prealabil postat de alexandra28
ceea ce s-a intamplat in timpul emisiunii de la national tv cred ca este o lectie bine meritata atat pentru realizatorii emisiunii ,care si-au permis sa faca o emisiune cu si despre prostituate in timpul Postului mare,si sa zicem si intr-o zi(1 martie) cand femeia ar trebui prezentata ca o floare,cand ar trebui evidentiata valoarea mamei,dar a fost o lectie mai ales pentru acele femei care isi vand trupul barbatilor.
se pare ca necazul a venit asupra prostituatei de lux,care practica aceasta meserie nu pentru a manca ci pentru a se imbogati, de la care nu ma asteptam sa faca in acel hal.cred ca ati vazut ca aceea nu a fost o reactie ca atunci cand ai o de cadere de calciu.eu,pur si simplu am vazut o posedata de diavol.aceleasi sunete le-a scos pe gura cum fac acele posedate de diavol,chiar daca arata ca o fata perfect normala.
eu cred ca pacatele si-au spus cuvantul....in acel trup cu siguranta nu era ceva curat....Doamne ajuta si Doamne pazeste-ne de pacate
|
Ar trebui sa incercam sa nu judecam pe cei care practica diverse meserii. Dumnezeu este judecatorul tuturor. Sa ne rugam pentru fratii si surorile noastre care trec prin grele incercari.Doamne ajuta!