![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi s-a intamplat si mie sa interpretez nu tocmai corect atitudinile unor oameni fata de prostituate... Am cunoscut niste maicute care lucrau cu prostituatele dintr-un oras mare. Auzindu-le cum vorbeau de acele fete, vazandu-le cum le sarutau pe obraji atunci cand se intalneau cu ele, am crezut initial ca aproba actiunile acelor fete. Si m-am revoltat. Vorbind insa mai pe linistite, am aflat ca maicutele erau, bineinteles, partizanele ABOLIRII prostitutiei. Ce faceau ele era ca le tratau ca PERSOANE pe acele fete in care toti ceilalti nu vedeau decat pacatul. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga omuletule, asa sa fie precum zici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In fond cred ca nu ai pt ce multumi...stim cu totii ca pasii mantuirii sunt mici dar siguri pt cei ce au rabdarea sa-i urmeze. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Ovidiu,
Fiecare cu stilul lui. Dar asta nu inseamna sa fim indiferenti la ce se intampla in tara. Indiferent de ce vor unele persoane din varful piramidei, tot trebuie sa luam atitudine impotriva raului, care parca ne napadeste din toate partile. E ca si cum am da voie sa umble peste tot bolnavii de lepra, in loc sa-i izolam. Prin legalizare deschidem portile si spunem toturor, de acum mai aveti o meserie, aceea de prostituat/a. Ia, imagineaza-ti ca la fortele de munca in lipsa unei alte meserii, fetele tinere vor fi indrumate, "scolarizate" spre aceasta meserie "bratara de aur". Sunt intr-adevar persoane, care din disperare au apelat la aceasta pentru a iesi din impas. Sa nu trebuiasca sa fim in pielea lor si sa fim impinsi spre ce nici nu banuim ca am fi in stare in asemenea situatie. Deci nu-mi lipseste mila si compasiunea pentru aceste persoane. Dar aici se opreste intelegerea mea. Cine face acest lucru pentru imbogatire rapida si mai face reclama vie si pe tv, stie ce face. Din pacate dupa revolutie femeile s-au folosit de aceasta metoda de castigat bani, creind precedentul pentru "contractele in strainatate", care ascundeau altceva decat ceea ce scria in acele contracte: prostitutie, sedere ilegala, droguri, etc., fara ca semnatara sa fie in cunostinta de cauza si vazandu-se obligata sa onoreze obligatia contractuala. Am citit in ziare declaratii ale acestora, precum ca erau tinute doar pe bautura, conditiile grele in care "lucrau"; cred ca nu e cazul sa intru in amanunte. Daca ma manifest impotriva prostitutiei, este pentru ca imi pasa de aceste femei si ca imi pasa si de femeile care pe viitor vor putea fi atrase, cu si mai multa usurinta datorita legalizarii ei. Lupul devine paznic la oi. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Clausemi,
Mandria omului este fara margini si cu aceasta trebuie sa luptam. Dumnezeu ne da capacitatea de a ne vede pacatele, pentru a putea lupta cu ele. Pana cand nu invingem si ultimul dusman al sufletului nostru, adica pacatele, patimile, nu putem privi in sufletul nostru obiectiv, caci acestea stau ascunse, gata oricand sa iasa la atac. Pana atunci nici eu si nici altcineva nu ar trebui" sa se culce pe urechea bleaga", din cauza unor cuvinte auzite de la altii aflati in aceeasi situatie. Scopul final e acela de a fi cu totii mantuiti, nu sa iesim invingatori dintr-o discutie cu cateva elemente contradictorii. Totusi cred ca si aportul nostru la aceste discutii spune ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
anca...am mai spus :invatam uni de la altii...eu cel putin pt asta sunt aici si recunosc sincer ca am avut multe de invatat si din acest forum,din acest site si de la userii constanti sau care doar s-au perindat.
Slava Domnului ca existati...e o mare mangaiere pe care Dumnezeu ne-a lasat-o pe lanaga multe altele posibilitatea de a COMUNICA. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi, Clausemi, acesta e motivul pentru care cred ca avem comun binele din noi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
danut: noi nu judecam oamenii, care practica meseriile respective ci meseriile in sine, deci faptele, nu oamenii.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acces direct & Teoctist Nichitean | Aurelia2010 | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 04.03.2010 19:23:52 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
IN DIRECT LA TV ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 5 | 12.01.2007 00:03:48 |
|