Citat:
În prealabil postat de Raziel
Posibil, dar chiar si asa de unde poti fi sigur ca ce ai vazut a fost autentic? cum poti fi sigur ca nu era rezultatul unei emotii puternice? si pur si simplu ai vrut sa vezi atat de mult incat creierul tau a interpretat ca este un duh/spirit...
Simturile omului pot fi pacalite cu asa usurinta incat ai sa ramai surprins....vezi prestidigitatia.
|
Rezultatul unei emotii puternice presupune exact emotia de care amintesti.
Pot sa iti spun ca ceea ce mi s-a intamplat nu a fost rezultatul unei emotii puternice cum zici. Sa iti spun si de ce. Pentru ca a survenit in clipa in care nu ma gandeam la acest aspect ba mai mult dormeam profund si m-a trezit din somn. Deci daca dormeam, nu aveam cum sa am vreo emotie puternica. M-a trezit din somn trantitul usii de la apartamentul meu. Primul gand a fost: cum a intrat sotul meu in casa daca usa mea e incuiata? Imi asteptam sotul sa vina de la schimbul doi care nu avea chei si adormisem intre timp. Si mi-am zis, poate am lasat-o totusi deschisa incredintata fiind ca e sotul meu. deci fara urma de emotie sau frica crezand ca e sotul meu. Deci nici urma de emotii ca urmare a dorintei sa vad atunci ceva. A fost pe neasteptate si pe negandite. Gestul cu trantitul usii a fost intentionat ca sa ma trezeasca. Ce a urmat nu povestesc acum dar iti spun cu siguranta ca exista diavol, ca ia chipuri umane si ca pune stapanire pe simturi, dar pe ganduri niciodata. Si iti pot spune ca in clipa in care am inceput sa spun Tatal nostru, ca atat stiam pe atunci, desi mi-a fost foarte greu, aproape supranatural sa pot sa spun cuvantul Tatal, dupa 3 incercari grele, Ta...., Ta....., Tatal a treia oara am putut sa turui Tatal nostru si sa pot sa ma misc si sa dispara din fata mea.