View Single Post
Vechi 01.06.2011, 21:31:32
Danuta's Avatar
Danuta Danuta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_7 Vezi mesajul
Ma intreb daca un crestin ar trebui sa aiba o masina scumpa,sa spunem de la 20.000 euro in sus. Nu este o sfidare la adresa celor care nu isi permit sa cumpere o paine? Sau cata milostenie ar trebui sa faca un crestin care isi poate permite o masina de lux?
De ce sa nu poata avea Daniel? Daca Dumnezeu a ingaduit sa aiba? Eu cred ca credinta nu sta intr-o masina, o casa/vila sau o afacere. Atata timp cat exista Dumnezeu in tot ceea ce faci nu vad unde este problema. Sfidarea eu cred ca este daca te duci langa un infometat si incepi si mananci o friptura in fata lui, dar lui nu-i dai (totul este metaforic). Eu zic ca ar trebui sa ne preocupam fiecare de mantuirea si curatirea sufletului nostru si sa nu ne gandim cum au facut unul si altul de au masini , case scumpe. Eu personal cunosc persoane ''avute'' care sunt oameni foarte credinciosi si cu frica Lui Dumnezeu si sincer ii admir pentru ceea ce au realizat in viata si pentru faptul ca nu s-au deparat de Dumnezeu si mandria si trufia nu au pus stapanire pe sufletele lor. Sper ca nu te-am suparat, asta este parerea mea!
Reply With Quote