Citat:
În prealabil postat de Raziel
Se pare ca dumneata nu ti-ai ales nick-ul la intamplare....
Faptul ca eu am studiat sau nu ceva despre biblie sau am vazut scris pe peretii unei toalete publice, asta nu schimba cu nimic problema, tehnici d'astea de intimidare am mai intalnit cu gramada.Daca ai ceva serios de spus, spune(si adu si argumente)! N-o da dupa visin! Cu presupusupusul vad ca-ti dai tu mai mult decat mine!
Bine, pa!
|
Poate ca abordarea Delirului nu este dintre cele mai fericite pe care le-ai fi putut intalni.Insa,intrebarea este ce fel de raspunsuri cauti pe acest forum?
Ori pur si simplu cauti sa iti intaresti tie niste credinte personale in privinta religiei?Pentru ca asta este usor de obtinut...
In psihologie aceasta se numeste "profetiile care se adeveresc",mai precis o persoana care are anumite credinte personale cauta sa si le confirme si in mod inconstient ori poate dirija pe interlocutor sa i le intareasca ori cauta exact circumstantele si persoanele care sa i le confirme.
Insa chiar si dorinta de a confirma aceste convingeri,arata ca undeva in interior a ramas inca un semn de intrebare...
Deci,despre ce anume mai exact este vorba in cazult tau pentru ca nu am inteles prea bine?