View Single Post
Vechi 04.06.2011, 15:57:50
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
Se pare ca dumneata nu ti-ai ales nick-ul la intamplare....
Faptul ca eu am studiat sau nu ceva despre biblie sau am vazut scris pe peretii unei toalete publice, asta nu schimba cu nimic problema, tehnici d'astea de intimidare am mai intalnit cu gramada.Daca ai ceva serios de spus, spune(si adu si argumente)! N-o da dupa visin! Cu presupusupusul vad ca-ti dai tu mai mult decat mine!
Bine, pa!
Ma tem ca nu prea ai citit Delirul de Marin Preda, insa ai timp. Ma rog nick-ul meu are cel putin mai multa adancime decat un nick cel mai probabil inspirat dintr-un joc video expirat, pentru copii de 15 anisori.

Pai bre degeaba te superi ca tu dadeai de inteles in postul pe care eu l-am luat de hazliu ca vai de mine de unde nu stim noi ca tu nu ai avea chipurile cunostinte vaste de dogmatica, ca acuma sa vii sa spui cu falsa modestie ca nu conteaza ce si cum ai studiat, te cam contrazici parerea mea.

Cat despre argumente, daca vrei dovezi ca exista DUmnezeu uite unul foarte simplu de pus in aplicare, tine un an de zile posturile de peste an si miercurea si vinerea, roaga-te cu INIMA SINCERA dimineata, macar un Cuvinese cu adevarat si noaptea macar un Tatal Nostru si Crezul si mai vorbim dupa aceea.

Cum vrei sa-L gasesti pe Dumnezeu daca nu te rogi, cand rugaciuinea si nu gandirea umana este singura cale prin care poti sa-L gasesti. Este ca si cum ai incerca sa bei apa cu furculita si sa mananci cartofi prajiti cu cana.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)

Last edited by Delirul; 04.06.2011 at 16:01:49.
Reply With Quote