Citat:
În prealabil postat de ilinca20
asta si incerc, sa socializez la biserica (ortodoxa, bineinteles) si in afara ei. sunt cateva persoane care stiu de problemele mele (materiale si de integrarea dificila) si incearca pe diverse cai sa ma incurajeze. problema este ca pana Bunul Dumnezeu nu-mi da forta sa ma ridic nu reusesc. singurul lucru care ma motiveaza e gandul la familia mea, sa-i fac mandri de mine.
|
Nu am apucat sa citesc toate replicile celorlalti, dar am atat de spus: sa nu cumva sa vorbesti cu vreun preot catolic sau un om de alta religie ca e grav! Asta era ironic, evident. Cauta si accepta sprijin de oriunde il poti primi, indiferent de religie sau mai stiu eu ce. Ai filtrul personal prin care sa iti dai seama daca un om e bun sau rau, indiferent de religie. Rugaciunea, religia, in viziunea mea reprezinta modalitati prin care omul se ajuta pe sine. Sunt ca un fel de terapie. Daca vezi ca terapia nu mai functioneaza, imbunatateste-o sau schimb-o. Cum, e la latitudinea ta. Zicea cineva "roaga-te in continuare". Pai daca ai o problema si metoda x nu da rezultate in repetate randuri, aplici metoda y sau z sau alta pana gasesti o rezolvare. Nu?