Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Mulți dintre noi am trecut prin situații de supraviețuire, trăind la limita sărăciei și fără speranțe vizibile în viitorul apropiat. Dar am rezistat ani de zile, am sperat la mai bine și, într-un sfîrșit, am ieșit din starea aceea disperată. Să dea Domnul să ne întărească pe toți care sîntem încercați de greutățile vieții, să ne dea răbdare pînă ce va răsări soarele și pe strada noastră.
Ai mare grijă cu stările de depresie, căci sînt periculoase. Încearcă să-ți faci vreo doi prieteni care să te susțină, să te ajute cu un sfat măcar. Caută un preot ortodox căruia să i te spovedești în amănunt. Oricum, ideea e să socializezi, încearcă la biserică să cunoști oameni...
Doamne ajută, pentru rugăciunile Sfinților!
|
asta si incerc, sa socializez la biserica (ortodoxa, bineinteles) si in afara ei. sunt cateva persoane care stiu de problemele mele (materiale si de integrarea dificila) si incearca pe diverse cai sa ma incurajeze. problema este ca pana Bunul Dumnezeu nu-mi da forta sa ma ridic nu reusesc. singurul lucru care ma motiveaza e gandul la familia mea, sa-i fac mandri de mine.