Citat:
Īn prealabil postat de machho
Imi pare rau ca' D-vstra' considerati ca' doar faptul ca o duceti bine cu sotul,este de ajuns pt. viata duhovniceasca'.
|
Nu ai dumneata de unde sa stii ce consider eu si ce nu.
Citat:
Eu consider ca' iubirea mea,pt. altul, se arata' si atunci cand sunt batjocorit,umilit si batut...iubire ce o pot avea in Dumnezeu,pt. Dumnezeu si cu Dumnezeu.
|
Am vazut asta cand o colega de forum v-a spus
DOAR ca nu sunteti coerent in exprimare si i-ati raspuns "plin de iubire" astfel:
Citat:
nici nu vei vedea, si nici nu era nevoie sa' intelegi,pt. ca' oricum esti copila'(daca' mai esti!!?)... la cei 17 ani ai tai...esti de seama copilului meu...si nu cred ca' tu si cu mine ,avem ceva de discutat.......
''mintea este ochiul sufletului"... si la tine este inca "gaura' .. Cei de jos nu pot pricepe mintea “nebunului īntru Hristos”,
|
Citat:
...poate ca' lacrima aceea lasata' in suferinta' de unii(unele) mai strege din pacatele lor,nu credeti!?
|
Sa stai langa un sot bolnav si sa-l ingrijesti pana in ultima clipa rugandu-te si SUFERIND ca un caine langa el,rabdand chinul de a-l vedea in neputinta, crescand si copiii singura pe langa toate astea, ESTE UNA si sa stai sa te bata sotul mar ca a venit de la amanta si era supa fierbinte, E ALTA si se numeste cretineala/prostie asta din partea sotiei, nicidecum induhovnicire!!!