Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2011, 09:59:21
machho's Avatar
machho machho is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Eforie N
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
@ anna21 sunt intru totul de acord cu toate comentariile pe care l-ai facut. Atat de mult mi-au placut ca le-am tot recitit si nici nu m-am mai dus in urma sa citesc intreaga replica a lui Machho care imi era adresata, ca sa nu ma indispun:-))

@Marimira regret profund ca ai trecut prin asemenea calvar!!! Nici o femeie nu merita asa ceva ! Ne-a facut Dumnezeu sa fim iubite nu maltratate!

Desi eu am crescut intr-o familie unde nu am vazut violenta nici macar la nivel verbal iar acum imi cresc copiii tot in liniste si iubire asa cum si eu si sotul meu am fost crescuti( ca sa raspund si curiozitatii lui Machho), nu pot agreea violenta in nici un domeniu, mai ales in cel domestic. De adulter nici nu mai spun..Sunt de parere ca o femeie trebuie sa faca totul pentru ca sotul sa nu ajunga nici la adulter, nici la violenta. Acesta este momentul rugaciunii pentru sot, cand totul merge bine intre ei, pentru ca Dumnezeu sa-i ajute sa mentina aceasta stare. Dar daca totusi relatia de cuplu ajunge intr-un asemenea abis, din punctul meu de vedere, (tot repet) nu mai este nimic de facut!! Pentru ca supravietuirea in multe din aceste cazuri, devine o chestiune de pur noroc!
Doamne Ajuta'. Am observat ca D-vstra' va' indispune-ti la ceea ce spun eu.Dar... de fapt oare nu tot omul se indispune cand altul vine si spune adevarul .D-vstra' vedeti in cuvintele mele ceea ce nu va' convine, de aceea va' indispuneti.A-ti considerat ca' eu trantesc cu citate,dar..daca' din citate se deranjeaza',apoi din cuvintele mele..ce sa' mai spun.De fapt,eu asa am citit, ca' atunci cand vrei sa' spui ceva si sa' fie si in lumina lui Dumnezeu,este bine sa' vorbesti cu cuvintele celor care au trait cu marire in cuvantul Domnului. Prefer deci,sa' fiu considerat un prost,folosind citatele sfintilor parinti,decat sa' fiu considerat un destept ca' stiu sa' folosesc cuvintele din "mintea" mea.Imi pare rau ca' D-vstra' considerati ca' doar faptul ca o duceti bine cu sotul,este de ajuns pt. viata duhovniceasca'.Eu consider ca' iubirea mea,pt. altul, se arata' si atunci cand sunt batjocorit,umilit si batut...iubire ce o pot avea in Dumnezeu,pt. Dumnezeu si cu Dumnezeu. Va' intreb,mai exista' pe lume, un om care sa' se urce pe cruce pt. noi. Oare nu stiti Fericirile ,care spun : "Fericiti cei ce plang ca' aceia se vor mangaia"..ca sa' nu mai spun de cei prigoniti. Am observat ca spunem...avem credinta', avem cunostinta'....dar intrebarea avem Dumnezeu,cand se va pune. Credeti ca daca' sunt barbat,gata sunt din aceeasi tabara', imi pare rau.Eu nu am spus decat,sa' va rugati pt. cel care va' face sa' suferiti....ca sa' descoperiti iubirea in Dumnezeu. Doamna'...ma' bucur ca sunteti intr-o familie unita' si a-ti fost crescuta' exemplar...haideti sa' primim si noi(cei ca mine) acest spirit ,sa' spun asa. Ca' daca' incepem sa' ne "lovim" in cuvinte,sau in pricepere (cum se vor ,unii,afisand asa o lectie de gramatica',de parca' am fi pe site-ul Domnului Pruteanu,Domnul sa'-l odihneasca' ),nu facem decat bucurie celui ce abia asteapta' sa' vada' vrajba' intre oameni. Eu nu fug de responsabilitate,pt. cei care vor sa'-mi dea o palma', ii astept in Eforie N, unde locuiesc,le dau si adresa exacta'...nu e problema', o palma ,2 trece..dar .." ce va da omul in schimb pt. sufletul sau"..cuvintele Arh.Cleopa Ilie.

''Nu vom fi invinuiti,cand vom muri pentru ca nu am facut minuni, nici pentru ca n-am patruns inaltele taine ale teologiei, nici pentru ca n-am ajuns sa dobandim contemplatia, ci cu adevarat vom da seama lui Dumnezeu de ce n-am plans mereu.''

...poate ca' lacrima aceea lasata' in suferinta' de unii(unele) mai strege din pacatele lor,nu credeti!?

in nadejdea ca cuvantul meu sa' nu mai indispuna'...va' doresc numai Bine.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08