Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM
Simt ca nu mai pot sa indur colegele de munca.
Parca toata ziua nu au alta grija decat sa comenteze ce a facut cutare, ce a zis cutarica, cum se imbraca una sau alta, viata mondena etc..
Cu ceva timp in urma, una dintre ele intreba in gura mare ce este "harti" si cum nimeni nu raspundea, i-am spus eu ce este o zi de harti. Mi-am auzit apoi ca as fi habotnica.
Cu alta ocazie, una dintre ele vorbea de avort si i-am spus ce a zis Parintele Cleopa despre copii avortati. Nu spun ca asta a starnit niste valuri..... Doamne Doamne!!
|
Draga mea, stai linistita si nu te amara atat, pentru ca asa este peste tot. Sa stii ca am observat si eu ca femeile sunt foarte rele in colectivitate, tu trebuie sa-ti vezi de treburile tale si sa le ignori. Viecare are virtutile lui/ei in viata. Pentru ele singurele virtuti sunt moda si barfa, tu se pare ca ai alte virtuti pe care trebuie sa le preturiesti si sa ai grija sa nu le pierzi. Incearca sa nu le judeci si nici sa nu te superi prea tare cand rad de tine, si parerea mea este sa-ti mentii punctele de vedere in continuare si sa nu-ti fie rusine nicodata cu credinta ta. Eu sincer pentru persoanele care nu ma plac sau gasesc ceva de ras/batjocura la mine le zic o vorba din popor ''asta sunt si n-ai ce-i face, alta mama nu mai face''. De asemenea iti recomand sa te rogi pentru ele si vei vedea ca se va schimba simtitor atitudinea lor. Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci !