Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.06.2011, 21:07:33
ElisabetaM
Guest

Implicit

Admin, va rog sa inchideti acest thread.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2011, 21:26:53
Danuta's Avatar
Danuta Danuta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Simt ca nu mai pot sa indur colegele de munca.
Parca toata ziua nu au alta grija decat sa comenteze ce a facut cutare, ce a zis cutarica, cum se imbraca una sau alta, viata mondena etc..
Cu ceva timp in urma, una dintre ele intreba in gura mare ce este "harti" si cum nimeni nu raspundea, i-am spus eu ce este o zi de harti. Mi-am auzit apoi ca as fi habotnica.
Cu alta ocazie, una dintre ele vorbea de avort si i-am spus ce a zis Parintele Cleopa despre copii avortati. Nu spun ca asta a starnit niste valuri..... Doamne Doamne!!
Draga mea, stai linistita si nu te amara atat, pentru ca asa este peste tot. Sa stii ca am observat si eu ca femeile sunt foarte rele in colectivitate, tu trebuie sa-ti vezi de treburile tale si sa le ignori. Viecare are virtutile lui/ei in viata. Pentru ele singurele virtuti sunt moda si barfa, tu se pare ca ai alte virtuti pe care trebuie sa le preturiesti si sa ai grija sa nu le pierzi. Incearca sa nu le judeci si nici sa nu te superi prea tare cand rad de tine, si parerea mea este sa-ti mentii punctele de vedere in continuare si sa nu-ti fie rusine nicodata cu credinta ta. Eu sincer pentru persoanele care nu ma plac sau gasesc ceva de ras/batjocura la mine le zic o vorba din popor ''asta sunt si n-ai ce-i face, alta mama nu mai face''. De asemenea iti recomand sa te rogi pentru ele si vei vedea ca se va schimba simtitor atitudinea lor. Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci !
Reply With Quote
Vechi 10.06.2011, 21:34:02
ElisabetaM
Guest

Implicit

Ce nu au inteles persoanele de pe forum care m-au criticat este ca eu chiar le iubesc pe fetele astea.

Acestea fiind zise, imi reiterez cererea catre Admin.
Reply With Quote
Vechi 10.06.2011, 21:42:11
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

in ultimele posturi fetele iti vorbeau frumos si te incurajau.nu cred ca e cazul sa te superi ptr ca nu te intelege toata lumea.atunci cand ai deschis threadul trebuia sa te astepti la asta.
daca primim si critica cu rabdare, ca sa nu zic cu bucurie, vei vedea ca vei primi putere.
Critica e buna, ca de multe ori are rolul de a ne smeri.asa ca ar fi bine daca te-ai folosi si de acele posturi.
nimeni nu-i perfect, toti avem greselile noastre si intempinam destule probleme la locul de munca.
asta e un semn bun:"daca ati fi din lume , lumea v-ar iubi".Asadar nu te necaji, inima sus, acolo la Domnul, de unde vine puterea si rabdarea.
Sus sa avem inimile!
Vechi 10.06.2011, 21:49:37
ElisabetaM
Guest

Implicit

Mi-a trecut supararea.
Dovada e faptul sunt aici inca.
Dar totusi doresc sa fie inchis acest thread.

Admin, daca esti pe receptie....
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 21:05:41
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Arrow Rugaciune

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Simt ca nu mai pot sa indur colegele de munca.
Parca toata ziua nu au alta grija decat sa comenteze ce a facut cutare, ce a zis cutarica, cum se imbraca una sau alta, viata mondena etc..
Cu ceva timp in urma, una dintre ele intreba in gura mare ce este "harti" si cum nimeni nu raspundea, i-am spus eu ce este o zi de harti. Mi-am auzit apoi ca as fi habotnica.
Cu alta ocazie, una dintre ele vorbea de avort si i-am spus ce a zis Parintele Cleopa despre copii avortati. Nu spun ca asta a starnit niste valuri..... Doamne Doamne!!
Draga mea, ce le reprosezi colegelor, de fapt ? Ca nu sunt ca tine? Ca nu-ti impartasesc convingerile ? Dar aceasta nici nu este posibil. La serviciu nu suntem la Biserica.

Noi daca am gasit Calea, nu inseamna ca suntem chemati sa-i aducem si pe ceilalti. Treaba ortodoxului este aceea de a se ruga, nu de a indrepta lumea. Ii va indrepta Domnul spre EL pe cei pe care ii cheama.
Din moment ce indreptand obtinem ocara si amar in suflet, inseamna ca nu suntem indreptati noi insine indeajuns. Sa lasam sa vorbeasca din noi doar iubirea, toleranta, bunatatea. Si asta este cu adevarat o lupta.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 21:28:44
Banned

Cool

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Cand a fost ziua mea, am dus ceva dulce la serviciu si i-am indemnat pe toti sa serveasca si sti ce au zis inainte de "La multi ani"?... A zis unul: " E ziua ta? Ce?? azi e Sfanta Marilena?" ( ca asa ma cheama) ... Ce sa raspund? M-am intristat de ironia facuta si i-am iertat...
Ce coincidenta in atitudine! Mie imi spuneau toti Sfanta Parascheva (fiind moldoveanca printre banateni). Si raspundeam astfel, transformand ironia in gluma: "Uita-te la el cum stie calendarul pe de rost si se da mare ateu ca sa para la moda!"

Last edited by LapetiteMoc; 12.06.2011 at 21:32:56.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 22:00:13
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit Pentru Elisabeta

Despre avort - poate nu au auzit de parintele Cleopa... chiar si acest parinte spunea ca uniioameni trebuie luati "cu lingurita", adica de departe, pentru ca nu sunt pregatiti. Daca mai aduc vorba despre avort, le poti lua de departe, cu blandete: dar ce credeti, acel fat conceput are un suflet? Daca nu are suflet, atunci cum creste si se dezvolta? numai ce e viu creste. Nue cumva o fiinta care are dreptul la viata? Nu cumva facem o crima? plus exemple de oameni cu mai multi copii care sunt fericiti, in ciuda greutatilor... Asta pana sa ajungi la Teodora din Mavrogheni si la iadul pruncucigaselor, pentru ca s-ar putea nici sa nu creada in iad sau, mai rau, nici in Dumnezeu, dar o farama de omenie tot au...
Vechi 12.06.2011, 23:27:45
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit Barfa

Nici mie nu-mi place barfa, dar daca esti marginalizata din cauza aceasta, metoda mea de a sparge zidul de gheata este.. Lauda. Ele barfesc, tu lauda persoana in discutie si nu numai ca amortizezi atmosfera de barfa, dar isi schimba si ele parerea despre tine.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2011, 01:07:11
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Nici mie nu-mi place barfa, dar daca esti marginalizata din cauza aceasta, metoda mea de a sparge zidul de gheata este.. Lauda. Ele barfesc, tu lauda persoana in discutie si nu numai ca amortizezi atmosfera de barfa, dar isi schimba si ele parerea despre tine.
Cea mai potrivita atitudine, indiferent de opinia personala despre o persoana sau alta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Locuri de munca Florin-Ionut Generalitati 3 07.04.2010 15:52:39
Loc de munca arifa Generalitati 2 08.01.2010 17:16:28
Locuri de munca Hector Generalitati 19 29.04.2009 22:11:42
Munca in strainatate Anca-Miha Stiri, actualitati, anunturi 18 17.04.2009 06:59:49
Munca in zi de sarbatoare! georgeta1 Generalitati 20 17.05.2007 21:40:59