Citat:
Īn prealabil postat de DianaCornea1983
Eu doar am spus ca majoritatea pensionarilor pe care ii cunosc pe strada si in tramvai sunt : imputiti, pentru ca in loc sa se spele , opresc apa ca sa nu mai plateasca dar in schimb stau la coada la carne si 3 ore pentru ca numai la mancare se gandesc!
Ca dovada ca se gandesc numai la mancare toata ziua ii vad cu plase si incurca lumea in tramvai, ceea ce nu mi se pare normal, intr-o tara civilizata nu vezi asa ceva
Mi-e ciuda pe acesti pensionari pentru ca atunci cand eu vin acasa seara cu tramvaiul, nu am loc sa stau jos din cauza lor, desi as avea dreptul sa stau mai mult jos! Ei ce fac toata ziua? Plimba plasele si tot ei sunt obositi!
Pretentiile pensionarilor ma scot din sarite, ei trebuie sa nu aiba pensia taiata dar eu sa am salariul taiat, toata lumea se ingrijeste de pensionari, de bugetari cui ii pasa?
Nu imi convine ca pensionarii au reduceri peste tot, cu ce drept? Ca sunt batarni?
Mai bine sa incurajam tineretul si nu mi se pare normal ca un pensionar sa aiba pensia mai mare decat salariul mediu pe economie, desi si pensiile tot din salariile actuale se platesc!
Am multe nemultumiri, tot pensionarii au adus si comunismul in Romania si ei l-au perpetuat! Si la ora actuala ne merge prost ca numai batranii sunt la putere!
Pensionarii ar trebui sa aiba respect pentru tineri pentru ca ei ii tin in spate, daca nu am fi noi de unde v-ati lua pensia?
Si inchei ca numai ma enervez!
|
Daca te crezi o tanara capabila, de ce te complaci sa fii consumator in sistemul bugetar si stai la mila statului sa te plateasca? Ai curaj si intra in sectorul privat si contribuie la PIB ca sa creasca nivelul de trai in Romania si nu te mai lua tu de bietii pensionari! Ar trebui sa te aduca si pe tine Boc in asa hal incat sa nu ai cu ce-ti plati utilitatile, sa intelegi de ce consuma cu masura pensionarii si curentul si apa si gazul! Spui ca batranii sunt la putere? Dar tinerii unde sunt sa rastoarne Guvernul si sa ocupe tot ei si locuri in Parlament? Pai din pub-uri, cluburi si tramvaie nu poti decat sa dai din gura, ca altceva mai bun tot n-ai de facut.
Stii care-i culmea nesimtirii?
Raspuns:-"atunci cand eu vin acasa seara cu tramvaiul, nu am loc sa stau jos din cauza lor, desi as avea dreptul sa stau mai mult jos"
Pe tine nu te-au invatat parintii elementarul respect fata de cei din jur? In special fata de oamenii in varsta?
Hai ca te invat eu : cand te afli in tramvai( ca sa vb la subiect) si stai bine merci pe un scaun, daca in raza ta vizuala se afla o persoana mai in varsta sau o persoana cu handicap sau o femeie insarcinata sau o femeie cu copil in brate sau un copil mic sau o persoana de orice varsta care iti pare bolnava, te ridici respectuos si ii cedezi locul.Mai mult, fiind tanara, cand urci in tramvai si e inghesuiala, ramai in picioare, lasa altora un potential loc.
Te mai intreb ceva in incheiere : tu bugetar fiind, nu tot grija mancarii( ca si pensionarii) o ai in primul rand? Sau poate ca tu nu o ai daca stai cu parintii, dar intreaba-i te rog pe ei!
PS- si lasa nu-ti mai fa tu griji din ce-s platiti pensionarii . Ei au muncit o viata intreaga si au adus zeci de ani de zile contributii la bugetul de stat.
Ei trebuie respectati si iubiti pentru ca toti sunt batranii nostri! Nu ai auzit ca cine n-are batrani sa-si cumpere?Sau crezi ca asta-i vorba-n vant?