![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stii care-i culmea nesimtirii? Raspuns:-"atunci cand eu vin acasa seara cu tramvaiul, nu am loc sa stau jos din cauza lor, desi as avea dreptul sa stau mai mult jos" Pe tine nu te-au invatat parintii elementarul respect fata de cei din jur? In special fata de oamenii in varsta? Hai ca te invat eu : cand te afli in tramvai( ca sa vb la subiect) si stai bine merci pe un scaun, daca in raza ta vizuala se afla o persoana mai in varsta sau o persoana cu handicap sau o femeie insarcinata sau o femeie cu copil in brate sau un copil mic sau o persoana de orice varsta care iti pare bolnava, te ridici respectuos si ii cedezi locul.Mai mult, fiind tanara, cand urci in tramvai si e inghesuiala, ramai in picioare, lasa altora un potential loc. Te mai intreb ceva in incheiere : tu bugetar fiind, nu tot grija mancarii( ca si pensionarii) o ai in primul rand? Sau poate ca tu nu o ai daca stai cu parintii, dar intreaba-i te rog pe ei! PS- si lasa nu-ti mai fa tu griji din ce-s platiti pensionarii . Ei au muncit o viata intreaga si au adus zeci de ani de zile contributii la bugetul de stat. Ei trebuie respectati si iubiti pentru ca toti sunt batranii nostri! Nu ai auzit ca cine n-are batrani sa-si cumpere?Sau crezi ca asta-i vorba-n vant? |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 23:24:41 |
| Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 17:20:48 |
| un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 06.01.2010 00:18:22 |
| La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 16:49:41 |
| Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 17.09.2008 00:03:08 |
|
|