Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 11.06.2011, 09:49:37
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Daca te crezi o tanara capabila, de ce te complaci sa fii consumator in sistemul bugetar si stai la mila statului sa te plateasca? Ai curaj si intra in sectorul privat si contribuie la PIB ca sa creasca nivelul de trai in Romania si nu te mai lua tu de bietii pensionari! Ar trebui sa te aduca si pe tine Boc in asa hal incat sa nu ai cu ce-ti plati utilitatile, sa intelegi de ce consuma cu masura pensionarii si curentul si apa si gazul! Spui ca batranii sunt la putere? Dar tinerii unde sunt sa rastoarne Guvernul si sa ocupe tot ei si locuri in Parlament? Pai din pub-uri, cluburi si tramvaie nu poti decat sa dai din gura, ca altceva mai bun tot n-ai de facut.

Stii care-i culmea nesimtirii?
Raspuns:-"atunci cand eu vin acasa seara cu tramvaiul, nu am loc sa stau jos din cauza lor, desi as avea dreptul sa stau mai mult jos"

Pe tine nu te-au invatat parintii elementarul respect fata de cei din jur? In special fata de oamenii in varsta?
Hai ca te invat eu : cand te afli in tramvai( ca sa vb la subiect) si stai bine merci pe un scaun, daca in raza ta vizuala se afla o persoana mai in varsta sau o persoana cu handicap sau o femeie insarcinata sau o femeie cu copil in brate sau un copil mic sau o persoana de orice varsta care iti pare bolnava, te ridici respectuos si ii cedezi locul.Mai mult, fiind tanara, cand urci in tramvai si e inghesuiala, ramai in picioare, lasa altora un potential loc.

Te mai intreb ceva in incheiere : tu bugetar fiind, nu tot grija mancarii( ca si pensionarii) o ai in primul rand? Sau poate ca tu nu o ai daca stai cu parintii, dar intreaba-i te rog pe ei!

PS- si lasa nu-ti mai fa tu griji din ce-s platiti pensionarii . Ei au muncit o viata intreaga si au adus zeci de ani de zile contributii la bugetul de stat.

Ei trebuie respectati si iubiti pentru ca toti sunt batranii nostri! Nu ai auzit ca cine n-are batrani sa-si cumpere?Sau crezi ca asta-i vorba-n vant?

Subscriu! Tocmai ceva în genul ăsta voiam să scriu și eu! Sunt persoane ca Diana din cauza cărora lumea zice "tinerii din ziua de azi nu mai au pic de educație". Mă distrează că tot ei sunt cei revoltați. Ăia mai needucați și mai cu mintea creață se apucă să se bată cu pumnu'n piept! Vai de ei...
Reply With Quote