Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Doar de curiozitate, dupa parera ta are dreptate cand zice ca in Imparatia Cerurilor nimeni nu va fi inaintea lui Pavel? Ca eu sunt convinsa ca multi vor fi inaintea lui Pavel ca de exemplu Sfanta Fecioara si Sf. Ioan Botezatorul. Si asta nu exclude faptul ca nici Sfanta Fecioara si nici Sfantul Ioan Botezatorul nu au facut atatea convertiri cate a facut Pavel. Nu are de a face una cu alta.
Iar daca tu crezi ca a repeta ceea ce spune Sf. Ioan Gura de Aur in toata opera sa
inseamna sa dai un paragraf cu parerea unui anti-papalitate, pai nu-i de mirare de ce esti orb la cuvintele Sfantului. Tu nu il citesti pe sfant ci parerile altora despre sfant, iar cine nu intelege Evanghelia nu are cum sa il inteleaga pe sfant si asa duce si pe altii in ratacire dandu-le impresia ca pe sfant il urmeaza.
|
Cuvinte fara sens, eu am dat ce spune Sf. Ioan Gura de Aur despre alti Apostoli, ca raspuns la ce spune Sf. Ioan Gura de Aur despre Sf. Petru, care spuneai tu ca ar fi argumentul ultim ca primatul exista, care te-a convins. Din celelalte mesaje am inteles ca te-au convins si anglicanii, penticostalii, probabil si altii. In afara de ortodoxie.