View Single Post
Vechi 17.06.2011, 11:59:56
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Isus te iubeste Vezi mesajul
Dragii mei,Dumnezeu spune sa-L iubim mai presus de orice cu tot cugetul nostru si apoi pe aproapele nostru,adica pe creatiile Lui,indiferent cine sunt aceestia.Noi trebuie sa iubim neconditionat,simplu.Daca la usa ta vine si bate un adventis sau oricare altul si tu crezi ca e gresit vino si lupta cu sabia Lui Hristos cu Scriptura in mana,caci asa ne invata El.Daca ii judecam atunci si noi vom fi judecati,facem un pacat.Trebuie sa-i luam pe fiecare asa cum sunt,cum spune si Biblia .
Daca trebuie fiecare luat asa cum este si iubit asa cum este, DE CE umbla cu disperare propagandistii cultelor neoprotestante la vanatoare de crestini apartinand Bisericii originale ?

Hristos n-a stat ascuns de la Inaltare si pana la Helen White sau Charles Russel, asteptand sa fie re-descoperit sau re-inventat de ei !

Daca vine un adventist sau un iehovist (sau un alt "ist" din cei aparuti ca ciupercile dupa ploaie in ultimii 150-200 de ani) si bate la usa mea ca sa-mi spuna ca e mai bun "crestinismul" lui decat crestinismul meu, inseamna ca nici macar nu ma respecta, cu atat mai putin ma iubeste. Si inseamna ca el face braconaj. Iar eu n-am vazut pana acum braconier care sa-si iubeasca victimele.

Daca chiar ne iubiti si ne respectati, faceti-o in liniste si de la distanta. Eu n-am vazut sa vina misionari ortodocsi pe la usile neortodocsilor si sa incerce sa-i converteasca la ortodoxie.

"Fratii" neocrestini sa mearga sa-L vesteasca pe Hristos in spatiile in care crestinismul nu exista, nicidecum in tarile care sunt crestine de sute si de mii de ani !
Mergeti in tarile islamice din Africa si din Asia: va asteapta Maroc, Tunisia, Libia, Mauritania, Algeria, Egipt, Sudan, Arabia , Emiratele Arabe, Oman, Yemen, Iran, Irak, Turcia, Malaysia, Indonezia, Pakistan, Afganistan _ acolo sunt miliarde de oameni care habar n-au de Hristos ! Mergeti la buddhisti, confucianisti, shintoisti, hindusi: in India, in Indochina si in China si Japonia _ alte miliarde !
Aia chiar ca nu au auzit de Hristos; nu L-au avut niciodata.

Buna sau rea, inchinarea ortodocsilor si a catolicilor este centrata pe Hristos, invatatura este centrata pe Biblie, iar nu pe Joseph Smith & Brigham Young, nu pe Ellen White sau Charles T. Russel, nu pe Luther sau pe Calvin _ nu pe teoreticieni "originali" ai crestinismului societatii de consum, ci pe traitori ai lui Hristos si posesori reali ai Duhului Sfant.

Last edited by AdrianAamz; 17.06.2011 at 13:00:28.