![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos n-a stat ascuns de la Inaltare si pana la Helen White sau Charles Russel, asteptand sa fie re-descoperit sau re-inventat de ei ! Daca vine un adventist sau un iehovist (sau un alt "ist" din cei aparuti ca ciupercile dupa ploaie in ultimii 150-200 de ani) si bate la usa mea ca sa-mi spuna ca e mai bun "crestinismul" lui decat crestinismul meu, inseamna ca nici macar nu ma respecta, cu atat mai putin ma iubeste. Si inseamna ca el face braconaj. Iar eu n-am vazut pana acum braconier care sa-si iubeasca victimele. Daca chiar ne iubiti si ne respectati, faceti-o in liniste si de la distanta. Eu n-am vazut sa vina misionari ortodocsi pe la usile neortodocsilor si sa incerce sa-i converteasca la ortodoxie. "Fratii" neocrestini sa mearga sa-L vesteasca pe Hristos in spatiile in care crestinismul nu exista, nicidecum in tarile care sunt crestine de sute si de mii de ani ! Mergeti in tarile islamice din Africa si din Asia: va asteapta Maroc, Tunisia, Libia, Mauritania, Algeria, Egipt, Sudan, Arabia , Emiratele Arabe, Oman, Yemen, Iran, Irak, Turcia, Malaysia, Indonezia, Pakistan, Afganistan _ acolo sunt miliarde de oameni care habar n-au de Hristos ! Mergeti la buddhisti, confucianisti, shintoisti, hindusi: in India, in Indochina si in China si Japonia _ alte miliarde ! Aia chiar ca nu au auzit de Hristos; nu L-au avut niciodata. Buna sau rea, inchinarea ortodocsilor si a catolicilor este centrata pe Hristos, invatatura este centrata pe Biblie, iar nu pe Joseph Smith & Brigham Young, nu pe Ellen White sau Charles T. Russel, nu pe Luther sau pe Calvin _ nu pe teoreticieni "originali" ai crestinismului societatii de consum, ci pe traitori ai lui Hristos si posesori reali ai Duhului Sfant. Last edited by AdrianAamz; 17.06.2011 at 13:00:28. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|