Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc
Tu chiar crezi ce spui, omule ? Despre ce invidie este vorba? Cand am plecat, am chibzuit de mii de ori si m-am rugat indelung sa-mi arate Domnul calea. Si in dimineata plecarii, in masina spre granita, cu lacrimi cat bobul de strugure, imi repetam in gand: Sa nu uiti niciodata de ce pleci acum!
Iar cuvintele parintelui Arsenie Boca nu sunt un etalon, nu exprima adevarul pur si incontestabil asa cum este Cuvantul Sfant al Mantuitorului. Pur si simplu il consider un preot ca toti ceilalti si atat.
@Laura: roaga-te, fetita, roaga-te indelung si Domnul iti va arata calea ta!
|
Sfantul Pavel spune "Profetiile sa nu le dispretuiti!"
Parintele Arsenie Boca a fost un mare duhovnic si vazator cu duhul.
Nu are rost sa vorbim despre minunile lui ,dar ca preot si duhovnic sfatuitor trebuie sa avem incredere in sfaturile lui.
Acum nu e musai sa vii in tara pentru ca se va intampla ceea ce a profetit dumnealui (eu am incredere in ce a spus)
Dar acest neam se va pierde daca ascultam conducatorii care tot indeamna tineretul sa plece.
Trebuie sa ne gandim sa traim crestineste in tara care ne-a fost data cu toate incercarile si ispitele pe care le avem la servici ,in lume ,etc.
Daca noi incercam sa fim mai buni si cei din jur se vor schimba.
Cred ca asta s-a spus de nenumarate ori aici ,ma repet dar e necesar sa amintesc acest lucru in context.