Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc
N-am spus ca sunt singura, Anita! Se pare ca altul era subiectul discutiei acestui topic. Raspundeti-i Laurei, mai bine! Ce este gresit in sfatul meu? In rest , nu ma poate nimeni obliga sa admir vorbele unui preot pe care nu-l simt. Nici nu ma intreb de ce BOR nu l-a canonizat. Pentru mine este limpede.
..............
cat priveste sublinierea din textul tau, iar ai inteles gresit. NU materialul, ci demnitatea umana, singuratatea aceea coplesitoare a omului intre semenii lui.
|
Draga mea ,
Tu prezinti situatia din Romania prin prisma unor experiente personale nu prea placute.
Eu nu am spus ca nu e adevarat ,asa e ,oamenii te pot dezamagi ,dar exista si oameni langa care nu te poti simti singur si acesti oameni i-am gasit in biserica ,in pelerinaje.
Eu cred ca Laurei nu ii este usor sa ia o decizie pentru ca e foarte tanara.
Daca are rude in tara ,prieteni ,sa nu ii fie teama sa revina.
Dumnezeu a ingaduit sa ne nastem aici pentru ca sa ne indeplinim o misiune pe acest pamant.
Demnitatea umana ce inseamna la tine ,sa nu ai parte de umilinte?
Dar asta nu e un lucru rau ,sa mai fii si umilit.
Nu vreau sa continui pentru ca nu vreau sa intru in polemici inutile mai ales ca este post.
Post usor la toata lumea !
Daca vii in tara fa un mic efort si vei vedea o pictura unica in lume la biserica din Draganescu.