![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu prezinti situatia din Romania prin prisma unor experiente personale nu prea placute. Eu nu am spus ca nu e adevarat ,asa e ,oamenii te pot dezamagi ,dar exista si oameni langa care nu te poti simti singur si acesti oameni i-am gasit in biserica ,in pelerinaje. Eu cred ca Laurei nu ii este usor sa ia o decizie pentru ca e foarte tanara. Daca are rude in tara ,prieteni ,sa nu ii fie teama sa revina. Dumnezeu a ingaduit sa ne nastem aici pentru ca sa ne indeplinim o misiune pe acest pamant. Demnitatea umana ce inseamna la tine ,sa nu ai parte de umilinte? Dar asta nu e un lucru rau ,sa mai fii si umilit. Nu vreau sa continui pentru ca nu vreau sa intru in polemici inutile mai ales ca este post. Post usor la toata lumea ! Daca vii in tara fa un mic efort si vei vedea o pictura unica in lume la biserica din Draganescu. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|