View Single Post
Vechi 20.06.2011, 16:25:05
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Draga mea ,
Tu prezinti situatia din Romania prin prisma unor experiente personale nu prea placute.
Eu nu am spus ca nu e adevarat ,asa e ,oamenii te pot dezamagi ,dar exista si oameni langa care nu te poti simti singur si acesti oameni i-am gasit in biserica ,in pelerinaje.
Eu cred ca Laurei nu ii este usor sa ia o decizie pentru ca e foarte tanara.
Daca are rude in tara ,prieteni ,sa nu ii fie teama sa revina.
Dumnezeu a ingaduit sa ne nastem aici pentru ca sa ne indeplinim o misiune pe acest pamant.
Demnitatea umana ce inseamna la tine ,sa nu ai parte de umilinte?
Dar asta nu e un lucru rau ,sa mai fii si umilit.
Nu vreau sa continui pentru ca nu vreau sa intru in polemici inutile mai ales ca este post.
Post usor la toata lumea !
Daca vii in tara fa un mic efort si vei vedea o pictura unica in lume la biserica din Draganescu.
Post usor si tie , Anita!

Cred ca ar trebui sa ma lamuresti ce inseamna pt tine "umilinta". Nu vreau sa intru in detalii, pentru ca nu despre mine este vorba in acest post. Voua poate va este simplu sa vorbiti asa usor despre toate daca ati avut parte de o familie pe umarul careia sa va sprijiniti. Eu nu am avut, nu am. De la orfelinat, direct in viata, in iuresul acesta infiorator. Singurii prieteni adevarati de pana acum sunt cativa crestini de la Biserica greceasca de aici.

Pe Laura, n-o mai imbuibati cu idei ce mai mult o deruteaza decat o ajuta. Lasati-o sa se roage si ii va arata Domnul calea. Sau crezi ca e prea tanara ca sa se roage, sau cum? Pentru ca nu am inteles ce legatura are in postarea ta tineretea cu rugaciunea.

Last edited by LapetiteMoc; 20.06.2011 at 16:34:12.