Citat:
În prealabil postat de anita
Nu gandesti ca o crestina.
Un crestin vede partea cea buna a lucrurilor.
Cum vezi tu dobandirea credintei in Occident unde nici de biserica ortodoxa nu ai parte ?
|
Eu abia dupa ce m-am stabilit aici si am realizat ca prietenul meu cel mai bun este Iisus si apoi ingerul meu pazitor!Chiar daca biserica ortodoxa este departe,pot sa spun ca interesul meu pt religie aici a atins cote culminante;in fiecare noapte citesc ore intregi diverse scrieri ortodoxe ceea ce nu se intampla in tara,deoarece eram prea ocupata de cariera si de nesfarsitul cerc de"prieteni"!
In Romania am fost credincioasa cu numele,asa cum sunt multi...
Aici pe forum vedeti multi useri activi si infocati ortodoxi care nu locuiesc in tara...este putin rautacios sa afirmi ca cei plecati nu pot fi ortodoxi in toata regula!
Unii spun ca nu suntem buni romani,altii buni patrioti,acum veniti dvs si spuneti ca nu putem fi nici buni ortodoxi...
Ceea ce afirmati dvs este lipsit de sens,ar insemna ca romanii au fost desemnati drept"unsii" lui Dumnezeu si numai ei sunt crestini adevarati=celelalte popoare sunt doar o scursura care nu conteaza in ochii Domnului!
A-propos,nu ii sade bine unui crestin sa fie mai smerit si sa-si cunoasca lungul nasului???