![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca acum nu se mai fac atatea avorturi ca dupa 90 ,legea permite ,deci crima e legalizata. Eu ma refeream la legile care legalizeaza dreptul homosexualilor de a adopta copii sau a concepe copii in vitro si apoi a-i creste. Si libertinajul din Occident caruia nimeni nu i se opune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un crestin vede partea cea buna a lucrurilor. Cum vezi tu dobandirea credintei in Occident unde nici de biserica ortodoxa nu ai parte ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu cunosc pe cineva care s-a rugat la Dumnezeu sa poata lua un imprumut de 80 mii euro sa isi cumpere o locuinta inainte de criza. Pana la urma Dumnezeu a ajutat-o si acum luna de luna nu stie daca mai are cu ce plati. Dumnezeu ingaduie dar nu intotdeauna este bine.Ne mai da si lectii. Eu de obicei cand am o problema mai importanta ma consult cu duhovnicul meu care are mult har. Eu nu afirm faptul ca a lua o bursa in strainantate e un lucru rau ,dar ce faci dupa aceea ,daca vrei sa te stabilesti e o decizie care nu e bine sa o iei de una singura. E un serial la TV cu medici in un spital din Statele Unite. Ce diferenta de mentalitate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci a privi lucrurile in ansamblu si a vedea doar partea buna inseamna sa fii prost, nu crestin. Iar in ceea ce priveste Romania , sa vezi/vorbesti doar de partile ei bune, inseamna ca ai o capacitate de acoperire a realitatii foarte redusa (prostie) sau esti mincinos. Iar gandurile mele lasa-le in seamna Domnului, nu-ti bate tu capul cu ele! Foarte simplu. Numai aici pe forum exista multe exemple de romani care au plecat din Romania si nu erau credinciosi sau erau mult prea putin. Iar acum sunt mai ortodocsi ca multi dintre noi cei ramasi in tara cu biserici aflate la o aruncatura de bat. Incurcate caile Domnului, nu? Last edited by Melissa; 21.06.2011 at 10:11:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Romania am fost credincioasa cu numele,asa cum sunt multi... Aici pe forum vedeti multi useri activi si infocati ortodoxi care nu locuiesc in tara...este putin rautacios sa afirmi ca cei plecati nu pot fi ortodoxi in toata regula! Unii spun ca nu suntem buni romani,altii buni patrioti,acum veniti dvs si spuneti ca nu putem fi nici buni ortodoxi... Ceea ce afirmati dvs este lipsit de sens,ar insemna ca romanii au fost desemnati drept"unsii" lui Dumnezeu si numai ei sunt crestini adevarati=celelalte popoare sunt doar o scursura care nu conteaza in ochii Domnului! A-propos,nu ii sade bine unui crestin sa fie mai smerit si sa-si cunoasca lungul nasului???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Observ cu uimire ca esti foarte sigura pe tine cand sustii niste lucruri care in realitate sunt relative. Spui ca in webdesign se castiga bine si ca se gaseste de lucru in Romania. Te bazezi doar pe faptul ca cineva din fam ta lucreaza in domeniu. Atat. "Nu trebuie sa cantaresti prea mult situatia ci sa faci ce simti ca e mai bine." Ce fel de sfat e acesta, Anita? Cum sa nu cantareasca prea mult situatia? Cum sa faca ce crede ea ca e mai bine? Pai ea nu stie cum e mai bine... de aceea ne cere noua sfatul. Si tu, ce-i raspunzi? Sa vina in tara, adica sa-si lase familia, parintii acolo si sa vina in tara? Adica, tu, care sustii cu tarie sa nu ne parasim tara, locul ne nastere, acum o indemni sa-si paraseasca FAMILIA si sa-si caute fosti colegi, prieteni (niste STRAINI) se intoarca la ei ( ca ei sunt foarte dornici s-o primeasca, s-o ajute... ce sa zic!) Daca facem o ierarhie am putea zice asa: Biserca lui Hristos este pe primul loc in viata crestinului, pe locul 2 este familia si pe locul 3 tara natala/ patria. Deci: imi parasesc familia daca in sanul ei sunt in pericol de al pierde pe Hristos. Apoi imi parases tara daca aici sunt in pericol de a-mi pierde familia. Doar pentru biserica mea dreptmaritoare si pentru Hristos se merita sa pierd si familie si tara si viata. De unde sti tu ca nu va gasi de lucru acolo si ca diplomele de acolo nu vor fi valabile iar diplomele de aici sunt foarte valabile? Te-ai gandit ca poate te inseli? Nu cred... Draga mea, trebuie sa fim foarte atenti cand dam sfaturi, foarte atenti. Cu bunele noastre intentii putem duce pe aproapele in mari greseli. Atentie mare. A da un sfat este o mare responsabilitate. Mai mult ajutam tacand decat sfatuind gresit. Domnul sa ne dea intelepciune in alegerile pe care le facem si in povetele pe care le dam! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La Judecata Hristos nu ma va judeca pentru ca am fost proasta ,dar pentru ca am vorbit de rau si am judecat milioane de oameni fara sa stiu cu adevarat care e situatia ,mai ales pe fratii mei in neam , nu cred ca imi va trece cu vederea. Aici fiecare vorbeste din punctul lui de vedere ,prin propria experienta de viata si da sfaturi. Citez iarasi din sf.Evanghelie :"cautati imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate se vor adauga voua" Se pare ca putini din cei de aici vor sa urmeze calea oferita de Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, iti rescriu ceea ce tu nu ai citit in postul meu: "Daca facem o ierarhie am putea zice asa: Biserca lui Hristos este pe primul loc in viata crestinului, pe locul 2 este familia si pe locul 3 tara natala/ patria. Deci: imi parasesc familia daca in sanul ei sunt in pericol de al pierde pe Hristos. Apoi imi parasesc tara daca aici sunt in pericol de a-mi pierde familia. Doar pentru biserica mea dreptmaritoare si pentru Hristos se merita sa pierd si familie si tara si viata." Te rog raciteste si ai sa vezi ca si eu am spus acelasi lucru, adica pentru Hristos imi parasesc familia ( adica, tata, mama...)... nu pentru fosti colegi de liceu sau prieteni, etc. cum ai spus tu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|