Melissa, Vintage,
Ceea ce una ati scris si cealalta aprobat imi dau senzatia ca n-ati citit nici macar un rand, cu sufletul, din ce spune fata asta.
Altfel ati inteles ca:
1. Nu este o femeie in regula.
Nu stiu cate femei tinere calde, iubitoare, oneste si principiale ati cunoscut care sa miroasa a tutungerie.
Eu, nici una.
2. A spus destule din care sa rezulte ca viata alaturi de cealalta nu e tocmai roza. Ce motive are sa ramana, e partea a doua. Poate dependenta sexuala, poate si ceva mila, cine stie.
3. Afirmatie care arata si mai mult subiectivismul cu care ati interpretat totul.
Daca cealalata ar fi fost o persoana ok, ati fi avut dreptul dar asa..
4. Il iubeste, il vrea inapoi, chiar daca e in dezavantajul ei, ce e rau in asta?
Nu vrea, pentru ca e prost.
Si ea e putin prostutza, ca vrea un astfel de om inapoi.
5. Poate fi. Cunosc un caz asemanator. Nu a fugit de la una buna ca sa se incurce cu una rea, ci pur si simplu a aterizat direct la una rea, in ciuda sfaturilor date de maicasa care avea un simt al orientarii ceva mai sanatos.
Tot la genul asta de femeie a ajuns si abia dupa cativa ani si un om de ~70 kg ajuns la 120+ din cauza mancarii proaste si probabil si a stresului a reusit sa iasa din relatia respectiva.
Acum daca il vezi, mai ales daca l-ai cunoscut inainte, poti spune ca este pe 1/2 handicapat.
Si mai stiu astfel de cazuri de barbati cu atractii pentru femei-problema.
Ghici ce, nu prea le-au scos niciodata din ale lor, pana la urma au renuntat. Dar asta poate dura ani.
6. Asta da
|