Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2011, 10:04:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Melissa, Vintage,

Ceea ce una ati scris si cealalta aprobat imi dau senzatia ca n-ati citit nici macar un rand, cu sufletul, din ce spune fata asta.

Altfel ati inteles ca:
1. Nu este o femeie in regula.
Nu stiu cate femei tinere calde, iubitoare, oneste si principiale ati cunoscut care sa miroasa a tutungerie.
Eu, nici una.

2. A spus destule din care sa rezulte ca viata alaturi de cealalta nu e tocmai roza. Ce motive are sa ramana, e partea a doua. Poate dependenta sexuala, poate si ceva mila, cine stie.

3. Afirmatie care arata si mai mult subiectivismul cu care ati interpretat totul.
Daca cealalata ar fi fost o persoana ok, ati fi avut dreptul dar asa..

4. Il iubeste, il vrea inapoi, chiar daca e in dezavantajul ei, ce e rau in asta?
Nu vrea, pentru ca e prost.
Si ea e putin prostutza, ca vrea un astfel de om inapoi.

5. Poate fi. Cunosc un caz asemanator. Nu a fugit de la una buna ca sa se incurce cu una rea, ci pur si simplu a aterizat direct la una rea, in ciuda sfaturilor date de maicasa care avea un simt al orientarii ceva mai sanatos.
Tot la genul asta de femeie a ajuns si abia dupa cativa ani si un om de ~70 kg ajuns la 120+ din cauza mancarii proaste si probabil si a stresului a reusit sa iasa din relatia respectiva.
Acum daca il vezi, mai ales daca l-ai cunoscut inainte, poti spune ca este pe 1/2 handicapat.

Si mai stiu astfel de cazuri de barbati cu atractii pentru femei-problema.
Ghici ce, nu prea le-au scos niciodata din ale lor, pana la urma au renuntat. Dar asta poate dura ani.

6. Asta da
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
dati-mi un sfat izmenuzza Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 64 10.09.2012 19:28:47
Dati-mi un sfat va rog! alinutzica Generalitati 14 06.07.2011 15:25:18
Dati-mi va rog un sfat mariuszamfirescu Nunta 8 08.02.2009 23:00:49
dati-mi un sfat sadiy Umanitare 5 21.07.2008 22:07:31
Dati-mi un sfat Dia Rugaciuni 7 15.12.2006 23:26:26