![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Melissa, Vintage,
Ceea ce una ati scris si cealalta aprobat imi dau senzatia ca n-ati citit nici macar un rand, cu sufletul, din ce spune fata asta. Altfel ati inteles ca: 1. Nu este o femeie in regula. Nu stiu cate femei tinere calde, iubitoare, oneste si principiale ati cunoscut care sa miroasa a tutungerie. Eu, nici una. 2. A spus destule din care sa rezulte ca viata alaturi de cealalta nu e tocmai roza. Ce motive are sa ramana, e partea a doua. Poate dependenta sexuala, poate si ceva mila, cine stie. 3. Afirmatie care arata si mai mult subiectivismul cu care ati interpretat totul. Daca cealalata ar fi fost o persoana ok, ati fi avut dreptul dar asa.. 4. Il iubeste, il vrea inapoi, chiar daca e in dezavantajul ei, ce e rau in asta? Nu vrea, pentru ca e prost. Si ea e putin prostutza, ca vrea un astfel de om inapoi. 5. Poate fi. Cunosc un caz asemanator. Nu a fugit de la una buna ca sa se incurce cu una rea, ci pur si simplu a aterizat direct la una rea, in ciuda sfaturilor date de maicasa care avea un simt al orientarii ceva mai sanatos. Tot la genul asta de femeie a ajuns si abia dupa cativa ani si un om de ~70 kg ajuns la 120+ din cauza mancarii proaste si probabil si a stresului a reusit sa iasa din relatia respectiva. Acum daca il vezi, mai ales daca l-ai cunoscut inainte, poti spune ca este pe 1/2 handicapat. Si mai stiu astfel de cazuri de barbati cu atractii pentru femei-problema. Ghici ce, nu prea le-au scos niciodata din ale lor, pana la urma au renuntat. Dar asta poate dura ani. 6. Asta da |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 19:28:47 |
Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 15:25:18 |
Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 08.02.2009 23:00:49 |
dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 22:07:31 |
Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 15.12.2006 23:26:26 |
|