Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Dar ce esti tu, un fel de mama pentru el?
Nu are si el o anumita varsta, un sistem de valori, principii?
N-ar trebui sa fie el care sa-ti arate drumul, nu invers?
Cred si eu, dar ei sunt vinovatii nr. 1, ei sunt cei care i-au oferit principiile si setul de valori pe care il practica acum.
Nu au fost circumstantele in care sa-i cunosti aceasta latura. Acum sunt.
Ce faceti cand va intalniti? De ce accepta totusi sa se intalneasca cu tine?
Tu sub ce motive ii ceri sa va intalniti?
Ati vorbit vreodata despre "prietena" lui? Ti-a spus entru ce este impreuna cu ea?
O greseala, mare greseala, ar putea fi sa te intorci la el.
Roaga-te, nu se stie, poate si acum in inima lui este o voce care ii spune ca ceea ce face este gresit, dar decizia finala ii apartine.
Si acum poate e un om bun, doar ca bunatatea lui e orientata in alta directie, nu tocmai buna si de aici toate..
|
Alin, ce am zis,noi ( Melissa si Vintage) de nu ti-a fost pe plac?
Reciteste ce am scris, dar cu atentie si vei constata ca seamana cu ceea ce ai scris chiar tu.
Poate ca acele puncte insirate de Melissa sunt cam dure dar, crede-ma, au fost, sunt, si vor fi valabile cat e lumea.
Noi nu am criticat-o pe aceasta fetita indragostita dar trebuie sa vada si ea ca acel barbat cu care a trait pana acum nu este potrivit ca sot.
De altfel acelasi lucru i-ai spus si tu.
A, era sa uit: eu nu fumez dar nu m-am gandit niciodata sa cataloghez ca persoana de moravuri usoare o persoana care fumeaza. Fumatul nu anuleaza niste calitati morale ale omului. Poate ca acele calitati se vad mai greu... din cauza fumului... dar daca sunt, sunt!
Si inca ceva: aceasta fetita parasita s-a culcat cu acel barbat si daca se despart, desigur ca ea va cunoaste un altul care a mai avut si el o relatie anterioara. Va avea dreptul aceea (anterioara) sa o catalogheze pe prietena noastra in discutie ca fiind de moravuri usoare? ...
Si daca pana la casatorie se va culca si cu acesta? s.a.m.d. ?