Citat:
În prealabil postat de Ana_Maria
Cat a fost cu mine, l-am adus pe un drum bun.
|
Dar ce esti tu, un fel de mama pentru el?
Nu are si el o anumita varsta, un sistem de valori, principii?
N-ar trebui sa fie el care sa-ti arate drumul, nu invers?
Citat:
Asta o poate confirma si parintii lui, care in momentul de fata sunt foarte suparati pe el si isi doresc foarte mult sa il vada din nou cu mine.
|
Cred si eu, dar ei sunt vinovatii nr. 1, ei sunt cei care i-au oferit principiile si setul de valori pe care il practica acum.
Citat:
De cand s-a rupt legatura intre noi, el arata altfel, minte foarte mult. Nu era asa cand l-am cunoscut.
|
Nu au fost circumstantele in care sa-i cunosti aceasta latura. Acum sunt.
Citat:
S-a schimbat foarte mult in rau. Acum trebuie sa ne mai intalnim cateva zile. Cat e cu mine, e aproape la fel cum il stiam, cum pleaca de langa mine si se duce langa ea, devine o persoana rea pe care nu o recunosc.
|
Ce faceti cand va intalniti? De ce accepta totusi sa se intalneasca cu tine?
Tu sub ce motive ii ceri sa va intalniti?
Ati vorbit vreodata despre "prietena" lui? Ti-a spus entru ce este impreuna cu ea?
Citat:
Oricum, greselile pe care le-am facut nu le mai repet.
|
O greseala, mare greseala, ar putea fi sa te intorci la el.
Citat:
Simt ca am nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand. Ma intreb, daca ma rog pentru el (desi asta am facut pana acum), oare are vreo sansa sa isi revina ? Nu neaparat sa revina la mine, caci nu sunt sigura ca imi doresc asta, desi l-am iertat, dar macar sa fie omul bun pe care il stiam eu.
|
Roaga-te, nu se stie, poate si acum in inima lui este o voce care ii spune ca ceea ce face este gresit, dar decizia finala ii apartine.
Si acum poate e un om bun, doar ca bunatatea lui e orientata in alta directie, nu tocmai buna si de aici toate..