Citat:
În prealabil postat de catalin2
Inseamna ca nu ai citit Biblia. Si in mod cert nu ai citit nicio sursa ortodoxa pe tema asta. Citesti mai intai ce spun evreii fara sa citesti si ce spun crestinii? In felul acesta sigur nu o sa intelegi nimic, studiaza mai intai ortodoxia si crestinsmul, apoi te apuci sa vezi ce parere au si altii.
Nici nu e nevoie sa cauti prea mult, chiar in primul capitol din Bbilie scrie si despre Sfanta Treime: "Să facem om după chipul și după asemănarea Noastră"
E suficient atat. Mai e si intalnirea lui Avraam cu Dumnezeu. Asadar Dumnezeu e Unul si sunt Trei Persoane. Nu e greu de imaginat, ciocolata cu lapte e una, dar e compusa din cacao, lapte, zahar, etc.
|
eu am citit destule surse, in special ortodoxe... am pe hdd in format electronit gb de carti ortodoxe, patristica , fiilocalii , paterice , etc... daca m-as pune sa le scot probabil ca as si face niste bani frumosi pe ele.. iar Biblia nu cred ca ai citit-o tu de cate ori am citit-o eu, de fapt nu cred ca este vreunu pe forum care sa fi citit Biblia de cate ori am citit-o eu..