View Single Post
Vechi 26.06.2011, 10:07:55
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit Despre mine!

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Culmea tupeului fariseic !

Iti permiti luxul sa indepartezi o romancuta de tara ei natala s ai pretentii orientale la scuze crestine !?
Unde te crezi, in harem vorbind cu eunucii ?
Sa-ti fie rusine ! Ceea ce faci tu este un pacat incomensurabil ! Esti Dumnezeu si eu nu stiu ?
Intr-adevar,ma numesc Fatoush Yasmina(familia sotului nu i-a fost pe plac numele meu Carmina si ei mi-au schimbat numele in Yasmina) si m-am casatorit cu un stomatolog arab,care mai are 3 neveste,una dintre ele tot romanca,din Botosani...El a facut facultatea in Romania,la Timisoara si vrea sa se intoarca sa deschida un cabinet in Bucuresti,insa mie imi repugna ideea si nu as vrea sa ma intorc sa port haine musulmane la mine in tara,imi este jena de cunoscuti,prieteni...aici in desert"by the ocean" nu ma cunoaste nimeni...

In urma casatoriei mi-am schimbat religia,am trecut la musulmani dar numai formal iar copiii sunt musulmani si ei;nici nu i-am invatat romaneste ca nu am timp,muncesc prea mult in gospodarie si am grija si de celelalte sotii ale lui Edmir ca eu sunt cea mai mare ca varsta(ele sunt mai tinere).Chiar daca Edmir are 4 sotii(pana acum)aici nu se numeste harem ci familie,iar eunuci nu avem deoarece eu si celelalte femei mature din familie purtam de grija sotiilor tinere(cum am mai spus).

Cred ca am devenit un pic invidioasa pe femeile libere,din acest motiv nu vreau sa vb despre reintoarcerea in tara ca despre o posibilitate fericita!

Si ce daca m-am insotit cu un arab?Imi este interzis sa scriu pe forum?Sau am interzis eu altor femei sa se casatoreasca cu romani asa cum ziceti dvs?
Departe de mine asemenea intentii :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.