![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce trist ca va permiteti sa judecati suferintele si neputintele semenilor vostri ! Sa va ocroteasca Domnul cu Mila Lui, nu cu rodul cuvintelor voastre! ("Adevarat va spun ca pentru orice cuvant rostit oamenii vor da socoteala in ziua judecatii.")
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mama, cata empatie si intelegere crestine emani, stai sa deschid geamul...
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Este și sărăcie și suferință în țara asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Culmea tupeului fariseic !
Iti permiti luxul sa indepartezi o romancuta de tara ei natala s ai pretentii orientale la scuze crestine !? Unde te crezi, in harem vorbind cu eunucii ? Sa-ti fie rusine ! Ceea ce faci tu este un pacat incomensurabil ! Esti Dumnezeu si eu nu stiu ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca iti vei mai permite sa debitezi idiotenii care privesc persoana mea am sa te raportez ADMINULUI!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In urma casatoriei mi-am schimbat religia,am trecut la musulmani dar numai formal iar copiii sunt musulmani si ei;nici nu i-am invatat romaneste ca nu am timp,muncesc prea mult in gospodarie si am grija si de celelalte sotii ale lui Edmir ca eu sunt cea mai mare ca varsta(ele sunt mai tinere).Chiar daca Edmir are 4 sotii(pana acum)aici nu se numeste harem ci familie,iar eunuci nu avem deoarece eu si celelalte femei mature din familie purtam de grija sotiilor tinere(cum am mai spus). Cred ca am devenit un pic invidioasa pe femeile libere,din acest motiv nu vreau sa vb despre reintoarcerea in tara ca despre o posibilitate fericita! Si ce daca m-am insotit cu un arab?Imi este interzis sa scriu pe forum?Sau am interzis eu altor femei sa se casatoreasca cu romani asa cum ziceti dvs? Departe de mine asemenea intentii :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Laura, draga, dupa cum bine sublinia Yasmina, tu oscilezi intre Romania si Anglia. Asadar, ideea ca-ti lipsesc Bisericile si Manastirile din Romania, traditiile si ritualul credintei de la noi, nu sta in picioare. Daca oscilai intre Romania si Grecia, inca era mai coerent dorul tau, insa Anglia nu prea are legatura cu ceea ce sustii tu ca necesitate pentru tine. Decanteaza bine ce este in mintea ta, identifica bine ceea ce vrei si roaga-te Domnului sa obtii. Daca tu singura nu stii ce vrei, oare cum vei sti ce sa ceri si cum sa ceri de la Domnul ? Sau mai bine roaga-te sa aleaga Domnul calea: "Doamne, eu sunt o farama neputincioasa a creatiei Tale, ma las in mainile Tale Sfinte sa alegi cum stii mai bine pentru mine!"
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|