Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Vezi cum te contrazici ? In urma cu putin timp a fost inchis un thread , cand cineva ne RUGA FRUMOS sa pomenim in rugaciunile noastre pe " cineva " aflat in necaz , in boala , in suferinta , dar tu ai inceput cu "teorii" care mai de care , care acum vad ca nu mai sunt valabile pentru tine ! Ce sa inteleg ? ? ? ? ? ? ?
Sti ce ma mai doare ? "Cineva " tot pe acest topic ne-a rugat sa pomenim in rugaciunile noastre pe "cineva" plecat la Domnu ( vezi threadul deschis de Dorina ) . Nici nu te-a interesat ! ! ! Dar tu in schimb ai apelat la noi pentru a pomeni in rugaciuni pe bunica ta Dochita plecata la Domnu ! Multi am raspuns dorintei tale ! Tu insa . . . ORTODOXIA NU E ATAT DE COMPLICATA , DAR AVEM NOI DARUL DE A O COMPLICA . . . INTELEGI , DRAGA ANA MARIA ? ? ? ?
|
Asa, asa, bine ca ti-ai varsat si tu oful! :)
Daca citeai mai atent topicul acela al Melissei, ai fi vazut ce as fi scris in prima mea postare. De unde stii tu daca m-am rugat sau nu pentru Lilith? Sau pentru Catalina? Ce, crezi ca daca nu am scris un Doamne miluieste pe forum in dreptul topicului Dorinei, nu m-a interesat?! Stii tu pe cine am scris in pomelnic cand m-am dus la biserica? Trebuie sa scriu pe forum daca, pentru cine, cand si unde ma rog?! Cui ii pasa? Mai, Cristi, Cristi, nu credeam ca judeci oamenii asa de usor, dupa aparente... Si mela me a mai deschis un topic pentru adormitul George, si parca nici acolo nu am postat, cum de ti-a scapat? :)
"Teoriile" mele care te-au lezat atat de tare se bazau exact pe cele doua exemple din postarea mea de la acest topic, referitoare la oameni care nu vor sa aiba de a face cu biserica, dar pentru care se roaga altii.
Asta e ca in pilda aia cu cei doi fii, unul ii spune tatalui: da, tata, fac ce zici tu, si nu face, iar celalalt spune: nu, nu, tata, nu fac asta! si apoi se intoarce si face. Pentru ca tii neaparat sa imi descoperi intentiile, eu sunt cand unul, cand altul dintre fii.
Stiu ca v-ati rugat cu totii pentru bunicamea, si in public, si in privat, si pe pomelnice, si cu Psaltirea unii, si altii se mai roaga inca. Ai fi umit sa stii cine.
Asa e, noi complicam ortodoxia, ne banuim si ne dusmanim intre noi, ortodocsii si ii iubim pe necredinciosi.
Iarta-ma, draga Cristi, ca nu am stiut cat de tare te-am smintit!