29.06.2011, 20:32:11
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de glykys
Tot ea m-a invatat ca prin rugaciune, poti sa intorci si un om de la moarte la viata (de exemplu, pe bunicut, care a supravietuit miraculos si datorita rugaciunilor ei), dar numai daca asta e voia lui Dumnezeu.
In adolesecenta mea, m-am inteles cu cineva sa ne rugam impreuna pentru un om mai ateu de fel, pe care il iubeam amandoua. ...
|
Vezi cum te contrazici ? In urma cu putin timp a fost inchis un thread , cand cineva ne RUGA FRUMOS sa pomenim in rugaciunile noastre pe " cineva " aflat in necaz , in boala , in suferinta , dar tu ai inceput cu "teorii" care mai de care , care acum vad ca nu mai sunt valabile pentru tine ! Ce sa inteleg ? ? ? ? ? ? ?
Sti ce ma mai doare ? "Cineva " tot pe acest topic ne-a rugat sa pomenim in rugaciunile noastre pe "cineva" plecat la Domnu ( vezi threadul deschis de Dorina ) . Nici nu te-a interesat ! ! ! Dar tu in schimb ai apelat la noi pentru a pomeni in rugaciuni pe bunica ta Dochita plecata la Domnu ! Multi am raspuns dorintei tale ! Tu insa . . . ORTODOXIA NU E ATAT DE COMPLICATA , DAR AVEM NOI DARUL DE A O COMPLICA . . . INTELEGI , DRAGA ANA MARIA ? ? ? ?