Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2011, 20:32:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul

Tot ea m-a invatat ca prin rugaciune, poti sa intorci si un om de la moarte la viata (de exemplu, pe bunicut, care a supravietuit miraculos si datorita rugaciunilor ei), dar numai daca asta e voia lui Dumnezeu.

In adolesecenta mea, m-am inteles cu cineva sa ne rugam impreuna pentru un om mai ateu de fel, pe care il iubeam amandoua. ...
Vezi cum te contrazici ? In urma cu putin timp a fost inchis un thread , cand cineva ne RUGA FRUMOS sa pomenim in rugaciunile noastre pe " cineva " aflat in necaz , in boala , in suferinta , dar tu ai inceput cu "teorii" care mai de care , care acum vad ca nu mai sunt valabile pentru tine ! Ce sa inteleg ? ? ? ? ? ? ?
Sti ce ma mai doare ? "Cineva " tot pe acest topic ne-a rugat sa pomenim in rugaciunile noastre pe "cineva" plecat la Domnu ( vezi threadul deschis de Dorina ) . Nici nu te-a interesat ! ! ! Dar tu in schimb ai apelat la noi pentru a pomeni in rugaciuni pe bunica ta Dochita plecata la Domnu ! Multi am raspuns dorintei tale ! Tu insa . . . ORTODOXIA NU E ATAT DE COMPLICATA , DAR AVEM NOI DARUL DE A O COMPLICA . . . INTELEGI , DRAGA ANA MARIA ? ? ? ?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pentru scaparea de demoni, sfat din cartea Puterea rugaciunii, Iertarea mortilor crina09 Rugaciuni 28 21.04.2015 04:29:31
puterea rugaciunii mihaisepo Rugaciuni 5 24.02.2011 15:11:06
Puterea rugaciunii Rodica50 Generalitati 20 02.02.2011 11:19:37
Puterea rugaciunii Laurentiu Generalitati 1 20.04.2008 22:09:51
Puterea rugaciunii! emisor1974 Intamplari adevarate 2 31.08.2006 22:29:07