Subiect: Inchizitia
View Single Post
Vechi 02.07.2011, 15:00:18
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Daca noi toti am fi sfinti ca sfintii apostoli, nici o vrajitoare nu ar mai avea putere sa faca nici un rau. Deci de vina este putina noastra sfintenie si in loc sa ne asumam vina, dam cu pietre in ceilalti.
Daca am fi... Cam citi sfinti ca sfintii apostoli s-au nascut in 2000 ani? Oare s-au mintuit mai multi oameni pe vremea inchizitiei, cind oamenii mergeau la biserica de frica sau acum, cind, liberi fiind, oamenilor nici nu le pasa de Dumnezeu! Inchizitia a fost ca un parinte sever care si-a obligat copiii sa invete. Si cred ca acei copii ai Bisericii Catolice care au respectat poruncile bisericii de frica, s-au mintuit; oare putem spune acelasi lucru despre oamenii de astazi? In mod "liber" au decis sa scoata icoanele din institutii publice, ca sa nu-i ofensam pe altii (in timp ce in aceleasi institutii troneaza calendare cu femei semidezbracate); in mod liber decid duminica sa mearga la ski sau cumparaturi, uitindu-L pe Dumnezeu. In mod liber si "uman" avorteaza pentru ca intretinerea unui copil ar costa cit o masina, iar ei prefera sa-si schimbe masina! SI cite altele. In aceasta "libertate" invatam ca e normal sa fii homosexual, ca e obligatoriu sa avortezi daca nu exista resurse financiare pentru intretinerea "decenta" a copilului, ca e normal sa divortezi, ca e normal sa mai ai cite o mica aventura, ca doar oameni sintem, ca e obligatoriu concubinajul pentru a intelege ce inseamna viata de cuplu..

Aceasta asa zisa libertate este de fapt o dependenta de diavol.

Last edited by nutucutu; 02.07.2011 at 15:13:28.
Reply With Quote