...''nu voi m-ati ales pe Mine,ci Eu v-am ales pe voi...''
...nimeni nu poate spune unde a gresit Maria,poate nici nu a gresit,doar ca' a avut incredere,iar dragostea e oarba' si ea nu avea de unde sa' stie ca' al doilea "men" se distanteaza' sufleteste de ea(daca' a fost vreodata' aproape,o fi fost si el doar un ..macho men).Stii,Maria,in viata' sunt lucruri care odata' rupte...nu mai sunt nimic,cineva a spus pe site.." si de legi ceea ce este rupt...ramane nod",,frumos!!
...asa cum a sps Mellisa<atentie la compromisuri>, si eu pot veni la tine,cu "teza" bine facuta',doar pt. interesul meu,chiar sunt in criza financiara' si am un copil de crescut(fara' mama'). Asa cum si eu am o cruce,asa si tu o ai pe a ta.Trebuie sa' lupti crestineste,sub indrumarea unui duhovnc, si uita' cuvintele <cum sa' am un tata' la copii>, ca' Mihnea are dreptate " un singur tata' avem toti,Tatal ceresc" si El nu v-a lasa copii tai fara' binecuvantare.Parintele Arsenie Papacioc,ne reamintea..." nu se misca' fir de par din capul nostru,fara' voia lui Dumnezeu". Este o incercare pt. tine, fruntea sus(Dumnezeu nu poate sa' dea cruce,fara' sa' dea putere)....si urmeaza'-ne pe noi cei singuri intru voia lui Dumnezeu. Uite ce frumos se spune in psalmul 90 .."Cel ce locuieste in ajutorul celui Prea Inalt,intru acoperamantul Dumnezeul Cerului se va sa'la'slui / Va zice Domnului:<Sprijinitorul meu esti si scaparea mea;Dumnezeul meu,voi nadajdui spre Dansul>.,,,eu am invatat acest psalm pe de rost,si atunci cand imi este greu,rostesc in gand acest pslam,si spun :Doamne Iisuse Hristoase,ajuta'-ma' sa'-mi duc crucea vietii mai departe,ridica'-mi Tu Doamne crucea,atunci cand din neputinte sau nepricepere nu o pot duce,sau vreau sa' fug de ea.
... din experienta ultimilor mei 3 ani,stiu ca' singuratatea e grea,daca' nu exista' Dumnezeu inaintea pasilor sufletului tau.
uite,incearca' sa' aprofundezi putin aceste cuvinte din Sf.Scriptura' .." Zaheu,grabeste-te si da'te jos,ca' astazi trebuie sa' locuiesc in casa ta'' ,oare nu singuri spunem in rugaciune 'Doamne primeste-ma' precum talharul,vamesul sau desfranata..ca' mai rau decat acestia sunt '.
...eu am mers des la slujbele de Sf.Maslu...si mi-a trecut, si eu imi doream mama' copilului meu,chiar daca' este unul,tot greu este...dar am inteles sa' multumesc Bunului Dumnezeu pt. aceasta suferinta',pt.lacrimile sufletului...ca' asta apropie de ce departeaza' placerile.
de fapt se spune " veniti la Mine toti cei impovarati,ca' eu va voi odihni pe voi".Sa' nu-ti obisnuiesti sufletul doar cu mersul la biserica' si cu multumirea,asta e...cum se face de obicei.Cred ca' ai putea sa' spui asa..."acum e momentul in care pot trai,cu Dumnezeu''. Cu toate ca' este greu de acceptat, de fapt de asta ai nevoie acum, nu de un "men" cu numele de tata' pamantesc la copii, si nici de un "macho men" pt. trupul tau.pt.tine Maria...
*Suspin*
...Trimit ca'tre tine al meu Dumnezeu
cerinte-n suspin si nopti nedormite,
n-am glas in cuvinte si nici telul meu
de nu-i ca'tre Tine, iubire fierbinte
prin ganduri ca'ite 'n sufletul meu.
Asculta' Tu Doamne, suspinul duios
ce-apasa'-n tacere sufletul meu,
ca' nu-i fara vina dar nici de folos,
si-apoi fara' urma', de nu-i dai o mana',
s-ar pierde-n gradina celui de jos.
Privesc catre ceruri si cruce-mi doresc
ca Domnul sa-mi fie lumina de jos,
si-o lacrima adie ,de n-ar fi sa' fie
plecat in robie ,obrazul rosit
prin fapta-i tarie, ce-l trage sfios.
Da'-mi Doamne,din timpul ce mi-e de folos
sa'-ndrept a Ta mila' din sufletul meu,
si-n voia Ta Doamne,coroana sublima'
sa'-mi stea fara vina', prin duhul ierta'rii,
pe capul lasat cat mai jos.Amin
Last edited by machho; 02.07.2011 at 16:10:12.
|