Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 04.07.2011, 19:54:48
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Pentru a intari obiectivitatea si impartialitatea viziunii dumnevoastra sugerez luarea in calcul a unor elemente suplimentare:

1....
2....
3.- ... in India stiu ca sint plecati prin rotatie tineri baptisti de aici din Contanta...
4. Cred ca nu este prea crestinesc ca stind la masa plina de bunatati sa arunci cu oase goale in copiii care cersesc la coltul strazii si sa-i apostrofezi cu dispret ci mai bine ar fi sa te ridici si sa le oferi frateste o farfurie plina cu mincare.
1. Deci, conform banuielii mele, nu aveti nici un exemplu de persoana, din alta religie fata de cea catolica sau ortodoxa, care sa fi renuntat la toate pentru Cristos, asemenea apostolilor.
2. Deci nu aveti nici un exemplu de persoana care sa fi facut aceleasi fapte ca si Isus, sau chiar mai mari, asa cum ne-a spus Isus ca se va intimpla cu cei care vor veni in numele Lui. Iar daca nu stiti de miracole actuale eu va pot da exemple.
3.Deci nu aveti un exemplu de persoana care sa-si fi dedicat TOATA viata ei apostolatului, asa cum au facut sfintii apostoli...
4. Vorbeam metaforic, dar daca nu ati inteles va invit sa va infruptati din roadele si masa pe care Biserica Catolica vi le pune la dispozitie. Cel mai important lucru pe care Biserica Catolica vi-l ofera este Trupul si Singele Mintuitorului nostru Isus Cristos