View Single Post
Vechi 15.07.2011, 18:09:59
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
mr. Vladuca s-o implicat in ultimii ani in ceva miscari para-ortodoxe controversate, cam filostilist, iar acum o scos si o carte despre (cica) vaccinuri si ecografii, probabil vesnica prosteala de pe Internet copy&paste si trecuta sub semnatura proprie si scoasa unde altundeva decat la editura dl. Danion, altul care crezandu-se ultracompetent si in teologie si in tehnologie, a dat cu stangul in dreptul in materie de ortodoxie.

Pana la urma ce este mr. Vladuca? frate? calugar?
Tu imi spui aici ca cel care a realizat calculatorul la care scrii ar fi avut o relatie extraconjugala si de aceea nu crezi ca e bine realizat. Adica pe scurt nu are nicio legatura. Acea carte e mai mult de stiinta si coautor e un biofizician. Iar Ioan Valduca e la baza matematician. Putea sa o faca si un eschimos daca informatia e corecta si adevarata. dara sat putem sa ne dam seama doar dupa ce o cititm saum macar o rasfoim.
In al doilea rand nu prea stiu in ce s-a implicat coautorul, iar prostilist nu poate fi decat cineva care e schismatic. Cred ca e gresit inteles asocierea stilismului cu calendarul. La inceput asta a fost cauza, dar calendar vechi au si alte BO, si si acolo sunt stilisti. De asemenea, stilistii nu recunosc nici BO cu vechiul calendar.
Nu e greu sa ne imaginam ca multi ortodocsi din Rusia, Serbia, etc. sunt impotriva schimbarii calendarului, fara sa fie ei sau noi in schisma. Eu cred ca e bun si calendarul nou pentru noi si calendarul vechi pentru cei ce nu la-u schimbat, nu are prea mare importanta.