Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Si daca nu au zi in calendar credeti ca nu-i cinstim ?
|
Cum ii cinstiti?
Citat:
Domnule, eu nu am nevoie de motive ca sa-l iubesc pe Dumnezeu.
|
Atunci de ce nu-l iubiti si pe Allah sau Budha?Sau, ii iubiti si pe acestia, asa ... fara motiv?
P.S. Poate ati facut o greseala de exprimare si ati vrut sa spuneti: "domnule, eu nu am motive sa-L iubesc pe Dumnezeu". Asa, va mai cred.
Citat:
Cat priveste faptul ca ceva exista sau nu in Scriptura, imi permit sa va amintesc ca, pentru Biserica lui Dumnezeu, sola scriptura este o mare bazaconie. Prin urmare, nu mai incercati sa va justificati ideile cu aceasta doctrina care este straina de Biserica.
|
"Sola Scriptura" este un principiu lansat de Domnul Iisus Hristos (care raspundea cu "este scris" oridecate ori se confrunta cu diavolul sau fariseii). Acelasi principiu l-au respectat si Sfintii Apostoli.
Dar, asa cum INVIEREA este de la Hristos si nu "va bateti capul cu ea", tot asa si principiul cu "este scris" (care este de la Domnul) a devenit o bazaconie.
P.S. Incercati sa nu numiti "Biserica lui Dumnezeu" acea institutie care "a schimbat legile si vremea" (Daniel 7:25).
Citat:
eu stiam ca la penticostali sunt "profetii" ... Ah, nu, am uitat, o aveti si dumneavoastra pe profeteasa White....
|
Nu este nevoie de profetii dragi dvs. (cei la care faceti referire).
Este o vorba in popor, care spune: "lupul isi schimba parul, dar naravul ba". Iar eclesiastul spune: "nu este nimic nou sub soare; ce a fost va mai fi". Ce ziceti, aceste vorbe sunt valabile si pentru vremurile de prigoana, instituite de o putere religioasa cunoscuta?