Din moment ce Romania este o tara majoritar ortodoxa, am putea spune ca orice problema de natura religioasa devine implicit o problema ortodoxa, deoarece afecteaza in principal majoritatea ortodoxa.
Stiu ca nu iti convine ca existam si noi si ca probabil te rogi in fiecare zi sa ne trazneasca pe fiecare de cel putin trei ori, sa fie sigur, dar nu imi pasa. Daca nu iti convine, poti foarte bine sa nu mai citesti acest thread, sa intri doar la categoria de sfaturi crestine sa lauzi orice divinitate doresti in o mie de threaduri si sa nu mai postezi aiurea.
Daca chiar vrei sa ne certam, o tu crestinule cu icoane la avatar care respecti toata dogma crestina si care isi respecta aproapele, intoarce celalat obraz, e dispus sa arate oamenilor calea ce buna si tot restul, nu o cere de doua ori. Ti-am oferit invitatia sa purtam o discutie civilizata in privat. Nu trebuie sa te apuci sa postezi aiurea pe forum intr-un thread al carui subiect nu este acesta.
Demonstreaza ca esti un adevarat crestin si respecta ceilalti oameni, respecta-le credinta (sau absenta ei) ca nu tu esti detinatorul adevarului suprem oricat ai dori sa crezi asta.
Rusine!
Edit : Am avut curiozitatea sa ma uit pe profilul tau: Date of Birth :11.03.1997, asta explica multe
Si va rog, aveti putin respect fata de ce a dorit intiatorul threadului. Nu mai postati off topic.
Last edited by Asive_rationalul; 19.07.2011 at 21:52:02.
|