Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2011, 21:36:12
Asive_rationalul Asive_rationalul is offline
Member

Data înregistrării: 07.07.2011
Implicit

Din moment ce Romania este o tara majoritar ortodoxa, am putea spune ca orice problema de natura religioasa devine implicit o problema ortodoxa, deoarece afecteaza in principal majoritatea ortodoxa.

Stiu ca nu iti convine ca existam si noi si ca probabil te rogi in fiecare zi sa ne trazneasca pe fiecare de cel putin trei ori, sa fie sigur, dar nu imi pasa. Daca nu iti convine, poti foarte bine sa nu mai citesti acest thread, sa intri doar la categoria de sfaturi crestine sa lauzi orice divinitate doresti in o mie de threaduri si sa nu mai postezi aiurea.
Daca chiar vrei sa ne certam, o tu crestinule cu icoane la avatar care respecti toata dogma crestina si care isi respecta aproapele, intoarce celalat obraz, e dispus sa arate oamenilor calea ce buna si tot restul, nu o cere de doua ori. Ti-am oferit invitatia sa purtam o discutie civilizata in privat. Nu trebuie sa te apuci sa postezi aiurea pe forum intr-un thread al carui subiect nu este acesta.
Demonstreaza ca esti un adevarat crestin si respecta ceilalti oameni, respecta-le credinta (sau absenta ei) ca nu tu esti detinatorul adevarului suprem oricat ai dori sa crezi asta.
Rusine!

Edit : Am avut curiozitatea sa ma uit pe profilul tau: Date of Birth :11.03.1997, asta explica multe
Si va rog, aveti putin respect fata de ce a dorit intiatorul threadului. Nu mai postati off topic.

Last edited by Asive_rationalul; 19.07.2011 at 21:52:02.
Reply With Quote
Vechi 21.07.2011, 07:08:53
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Asive_rationalul Vezi mesajul
Din moment ce Romania este o tara majoritar ortodoxa, am putea spune ca orice problema de natura religioasa devine implicit o problema ortodoxa, deoarece afecteaza in principal majoritatea ortodoxa.
Cum pacea e mai importantă decât dreptatea ma voi rezuma doar la a te întreba cât se poate de serios (pentru că ai ridicat o problemă interesantă) în ce fel ai fost dumneata discriminat în România pentru că ești ateu?
Te rog: la o întrebare simplă, dă-mi un răspuns la obiect, nu veni cu perdele de fum prezentând statistici care nici măcar nu sunt din România.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Desfranarea intre sot si sotie part 2 ionut12 Generalitati 20 16.11.2010 08:06:45
blog part 2 padrevicentiu Generalitati 5 14.06.2010 23:15:49
ateismul andaluzia Generalitati 14 30.03.2009 12:38:49
ATEISMUL saccsiv Generalitati 130 28.03.2009 16:19:05
Ateismul spinu Alte Religii 411 23.07.2008 21:50:10