Citat:
În prealabil postat de DragosP
Mi-ai dat exemple din USA, eu ți-am cerut din RO.
Eu pot să te combat, plecând de la exemplul tău cu orele de religie, spunându-ți că la fetele mele la clasă (două colegii naționale diferite, doi profesori diferiți) nu sunt probleme cu discriminarea așa-zișilor atei. Deci, nu e discriminare. Și plec tot de la exemple personale, chiar mai multe decât ale tale.
|
Prietene, daca ai de gand sa fi disonest te rog sa nu mai postezi aici
Ce vrei mai mult decat sa iti zica cineva "nu fi prieten cu un ateu"
reformulat iese "pentru ca esti ateu nu voi fi prieten cu tine"
A straw man is a component of an argument and is an informal fallacy based on misrepresentation of an opponent's position. To "attack a straw man" is to create the illusion of having refuted a proposition by replacing it with a superficially similar yet unequivalent proposition (the "straw man"), and refuting it, without ever having actually refuted the original position.
Voi crea si eu un straw man acuma.
Conform wikipedia in polonia in timpul holocaustului au fost omorati 3 milioane de evrei.
Un om care traia pe vremea aia si a avut 2, 3, 10 prieteni evrei care s-a intamplat sa nu fie omorati va putea spune "holocaust, prostie! eu am avut 10 prieteni evrei si nu au patit nimic"
Deci dupa logica ta in holocaust nu au murit oameni pentru ca ala a avut exemplu concret de 10 oameni care nu au fost omorati.