View Single Post
Vechi 25.07.2011, 08:12:19
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data īnregistrćrii: 07.06.2011
Locažie: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Cum o mai duci grasule?
Multumesc de intrebare, frate. Personal, o duc bine. Nu pot spune acelasi lucru cand ma uit in jurul meu si la ce se intampla in lume. De aceea, gandul mi-e tot la revenirea Domnului si fagaduintele Sale.

Citat:
Cand crezi ca vine Domnul?
N-am de unde sa stiu. Dar, nadajduiesc ca va veni curand.

Citat:
Dar sa nu uit:
Sunt crestini care cred din toata inima lor
  • In revenirea Domnului
  • In nemurirea sufletului
  • In Inviere
Cu ćștia diavolul nu-si atinge nicicum scopul. Nu-i asa?
1.Din pacate, diavolul isi atinge scopul si cu acestia. O spun, simtind o ciuda impotriva diavolului si parere de rau pentru cei inselati.

2.Nu cred ca exista crestini care "cred din toata inima" in revenirea Domnului si inviere, daca cred in "nemurirea sufletului" (expresia nebiblica, inventata de cel rau). Nu se impaca intre ele. "Nemurirea sufletului"(care merge la Domnul) anuleaza (sau dilueaza, bagatelizeaza, minimalizeaza) nadejdea in revenirea Domnului si inviere.

Cei care cred in "nemurirea sufletului" (repet, expresie care nu se gaseste in Cuvantul lui Dumnezeu) nu pot avea nadejdea adevarata, pe care au vrut sa ne-o transmita Sfintii Apostoli:

din pricina nadejdii īn īnvierea mortilor sunt dat īn judecata." (Fapte 23:6)

asteptīnd fericita noastra nadejde si aratarea slavei marelui nostru Dumnezeu si Mīntuitor Isus Hristos.(Tit 2:13)

fiti treji, si puneti-va toata nadejdea īn harul, care va va fi adus, la aratarea lui Isus Hristos.(1 Petru 1:13)

Prea iubitilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. si ce vom fi, nu s-a arãtat īnca. Dar stim ca atunci cīnd Se va arata El, vom fi ca El, pentru ca Īl vom vedea asa cum este. Oricine are nadejdea aceasta īn El, se curateste, dupa cum El este curat.(1 Ioan 3:2,3)

Stii la ce duce amagirea asta cu "nemurirea sufletului" (care merge la Domnul? Duce la iluzia ca Hristos si-a incheiat lucrarea. Mai departe, ne descurcam si fara EL (mergem in rai fara sa asteptam revenirea Domnului, suntem nemuritori in moarte fara sa avem nevoie de inviere).

Tu esti un adept al dogmei "nemuririi sufletului" (care merge la Domnul, in rai). Arata-mi, ce rost mai are ca Domnul Sa-si implineasca fagaduintele. De ce sa mai vina, sa invie mortii si sa ne ia cu EL (asa cum a fagaduit)? Intreb asta, deoarece eu chiar nu pot sa inteleg cum poti sa crezi, in acelasi timp, si in "nemurirea sufletului" si in revenirea Domnului si invierea mortilor (atentie, Sfanta Scriptura ne spune ca Domnul va invia mortii - nu spune ca va invia jumatati de mort, pentru ca o parte este nemuritoare).
Reply With Quote